Miten liityn?

Kaukapartioon otetaan uusia jäseniä vuosittain elokuisessa ilmoittautumistilaisuudessa, jossa myös muodostetaan aloittavat laumat ja muut ryhmät sekä vahvistetaan kokoontumisaika. Pyrkimyksenä on, että kaikille tilaisuuteen paikalle saapuville löytyy paikka partiossa. Joskus se on vaatinut esimerkiksi sitä, että aloittavien sudenpentujen vanhemmista löytyy vetäjiä.

Voit katsoa itsellesi/lapsellesi sopivan ryhmän Ryhmät -valikosta. Valikossa ei näy 2022 syksyllä aloittavien sudenpentujen ryhmää, mutta ryhmät pyritään järjestämään molemmille koloille.

Kaukapartio järjestää myös toimintaa mahdollisten poikkeustilojen mukaan. Kuluneiden vuosien aikana  lippukunnassamme oli mm. mahdollista suorittaa etäpartiomerkki etäpartiopassin avulla. Tämän hetkisen tilanteen mukaan pääsemme kuitenkin aloittamaan toimintamme normaalisti koloillamme Levonmäen srk-talolla (Hikivuorenkatu 63) ja Kaukajärven srk-talolla (Keskisenkatu 20).

Vuonna 2022 ilmoittautumistilaisuus järjestetään maanantaina 22.8. kello 18.00 Levonmäen kololla (Hikivuorenkatu 63)

Partiolaisten jäsenrekisteri on nimeltään Kuksa. Siihen tallennetaan paitsi jäsenten, myös jäsenten huoltajien tiedot.

Ilmoittautumisen sujuvoittamiseksi huoltajat voivat nyt naputella omat ja huollettavansa tiedot itse Kuksaan joko jo ennen tai vasta jälkeen ilmoittautumistilaisuuden. Tietojen täyttäminen oikein on hyvin tärkeää, koska esimerkiksi retkille ilmoittautuminen hoidetaan Kuksan kautta. Jos partiolaisella ei vielä ole puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, niin ko. kenttä jätetään tyhjäksi. Kaikille alle 18-vuotiaille pitää lisätä ainakin yksi huoltaja Kuksaan.

Linkki kuksaan on tässä:

https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999640