Netti

Sivustolla on tarkoitus julkaista uutisia blogimuodossa ainakin muutaman viikon välein toimintakauden aikana. Useamminkin, jos tulee tarvetta. Blogiuutisen saa julki kahdella tavalla:

  1. Pyytämällä nettiadminilta eli Pompolta tai Riitalta tunnukset ja tekemällä jutun kokonaan itse.
  2. Pyytämällä kaveria tekemään jutun. Myös Riitta tekee edelleen silloin tällöin juttuja nettiin juttuvinkkien pohjalta.

Nettisivujen ylläpitäjien oikeudella Pompo ja Riitta pidättävät itsellään oikeuden muokata tekstejä siten, että ne soveltuvat paremmin netissä julkaistaviksi.

Kuvat

Nettisivujen kuvituksessa käytetään Kaukapartion tapahtumissa otettuja kuvia. Jos haluat ehdottomasti kieltää sellaisten kuvien käytön, jossa omat tai lapsesi kasvot näkyvät tai jos haluat poistattaa jonkun yksittäisen kuvan, ota yhteyttä Pompoon tai Riittaan.

Sähköpostialiakset

Sähköpostialiakset etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi tehdään kaikille, joilla on jokin virka tai tehtävä lippukunnassa ja jonka sähköpostiosoite on Riitan tiedossa. Muutkin jäsenet saavat sellaisen myös, ihan vain pyytämällä. Pelkkä jäsenyys Kaukapartiossa (tai jokin muu yhteys Kaukapartioon) riittää perusteluksi, koska näitä voi tehdä rajattomasti.

Sähköpostialiasten kanssa ideana on se, ettei tarvitse muistaa kenenkään tarkkaa sähköpostiosoitetta. Sehän voi olla kryptinenkin. Riittää, että tietää koko nimen. Sähköpostialiakseen lähetetty posti kääntyy sitten automaattisesti oikeaan osoitteeseen. Esimerkiksi osoite riitta.niemisto (at) kaukapartio.fi kääntyy Riitan gmail-osoitteeseen. Joillekin jäsenille on tehty useita sähköpostialiaksia, esimerkiksi etu – ja lempinimillä tai nykyisellä ja entisellä sukunimellä.