Netti

Sivustolla on tarkoitus julkaista uutisia blogimuodossa ainakin muutaman viikon välein toimintakauden aikana. Useamminkin, jos tulee tarvetta. Blogiuutisen saa julki kahdella tavalla:

  1. Pyytämällä nettiadminilta eli Pompolta tai nettitiimiltä tunnukset ja tekemällä jutun kokonaan itse.
  2. Pyytämällä kaveria tekemään jutun.

Nettisivujen ylläpitäjien oikeudella meillä on oikeus muokata tekstejä siten, että ne soveltuvat paremmin netissä julkaistaviksi.

Kuvat

Nettisivujen kuvituksessa käytetään Kaukapartion tapahtumissa otettuja kuvia. Jos haluat ehdottomasti kieltää sellaisten kuvien käytön, jossa omat tai lapsesi kasvot näkyvät tai jos haluat poistattaa jonkun yksittäisen kuvan, ota yhteyttä oman ryhmän johtajaasi joka tietää keheen ottaa yhteys.

Sähköpostialiakset

Sähköpostialiakset etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi tehdään kaikille, joilla on jokin virka tai tehtävä lippukunnassa tähän tarvitaan vain henkilön sähköpostiosoite tietoon.

Sähköpostialiasten kanssa ideana on se, ettei tarvitse muistaa kenenkään tarkkaa sähköpostiosoitetta. Sehän voi olla kryptinenkin. Riittää, että tietää koko nimen. Sähköpostialiakseen lähetetty posti kääntyy sitten automaattisesti oikeaan osoitteeseen. Esimerkiksi osoite matti.pekka (at) kaukapartio.fi kääntyy Matin gmail-osoitteeseen.