Ilmoittautuminen Kaukapartioon

Kaukapartioon otetaan uusia jäseniä vuosittain elokuisessa ilmoittautumistilaisuudessa, jossa myös muodostetaan aloittavat laumat ja muut ryhmät sekä vahvistetaan kokoontumisaika. Pyrkimyksenä on, että kaikille tilaisuuteen paikalle saapuville löytyy paikka partiossa. Joskus se on vaatinut esimerkiksi sitä, että aloittavien sudenpentujen vanhemmista löytyy vetäjiä.

Vuonna 2019 ilmoittautumistilaisuus järjestetään maanantaina 19.8. kello 18.00 Kaukajärven kololla (Keskisenkatu 20, alakerta)

Partiolaisten jäsenrekisteri on nimeltään Kuksa. Siihen tallennetaan paitsi jäsenten, myös jäsenten huoltajien tiedot. Vielä syksyllä 2017 nämä tiedot kerättiin paperille ja jäsenrekisterivastaava sitten naputteli tiedot Kuksaan.

Ilmoittautumisen sujuvoittamiseksi huoltajat voivat nyt naputella omat ja huollettavansa tiedot itse Kuksaan joko jo ennen tai vasta jälkeen ilmoittautumistilaisuuden. Tietojen täyttäminen oikein on hyvin tärkeää, koska esimerkiksi retkille ilmoittautuminen hoidetaan Kuksan kautta. Jos partiolaisella ei vielä ole puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, niin ko. kenttä jätetään tyhjäksi. Kaikille alle 18-vuotiaille pitää lisätä ainakin yksi huoltaja Kuksaan.

Linkki kuksaan on tässä:

https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999640

Ja tälle sivulle:

http://www.kaukapartio.fi/ilmoittautuminen/

Jos hakemuksen täyttäminen osoittautuu kovin hankalaksi, niin tiedot voi jättää edelleen myös vanhaan tapaan paperilla.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei kuitenkaan riitä, vaan varsinainen ilmoittautuminen hoidetaan edelleen paikan päällä.