Sudenpentujen ja seikkailijoiden kevät retki

Maailman ympäri kahdessa Päivässä -kevätretki 

Tervetuloa kaikki sudenpennut ja seikkailijat matkalle maailman ympäri!

Paikka: Rajalan leirikeskus Ylöjärven Kurussa, (osoite valkeajärventie 240),

Sudenpennut majoittuvat sisätiloissa ja seikkailijat talviteltoissa. Lisäksi kolmannen vuoden sudenpennuille annetaan mahdollisuus nukkua pihalla jos he haluavat. 

Lähtö: Bussilla perjantaina 5.4. klo 18.00 Levonmäen srk-talon parkkipaikalta
Paluu: Bussilla sunnuntaina 7.4. n. klo 14.00 samaan paikkaan

Retkimaksu:  30€/sudenpentu, (15€/mukaan lähtevä huoltaja) Maksetaan kuksan kautta, lasku tulee sähköpostiin leirin aikana.

Retkelle tutustutaan maailman monien maiden kulttuureihin muun muassa  kiertämällä ohjelmarasteja, maistamalla ruokia ympäri maailmaa ja oppimalla ulkomaalaisia leikkejä. Retken aikana sudenpennut suorittavat maailma-jäljen ja seikkailijat maailmankansalainen -haasteen. 

Jos haluat lähteä lapsesi huoltajan retkelle on tämä mahdollista ja olet lämpimästi tervetullut. Ilmoitathan tällöin tietosi ilmoittautumislomakkeella.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 1.4. Ilmoittaudu mukaan: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_tiedot.aspx?TIAId=69462 

Lisätietoa varustelistoineen lähetetään lähempänä retkeä, viimeistään viikko ennen ilmoittautumisen loppumista. Jos lapsellasi on lääkityksiä tai muita erityistarpeita, muistathan ilmoittaa niistä ilmoittautumislomakkeessa.

Tiedustelut retken johtaja: Väinö Ikäheimo p. 045 275 0544 (miel. whatsApp)