Sudenpentukisa Noppa Ruovedellä 3.10.2020 (TAPAHTUMA PERUTTU)

 

Palapeli, muistipeli, korttipeli, pakopeli… Sudenpentukisa NOPPA20 vie laumat matkalle pelien äärelle! Noppa-kilpailussa pentueet hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa.   

 

Vanhemmat ovat tervetulleita saattajiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan! Ilmoittautuminenkin tapahtuu Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Jos haluat lähteä saattajaksi, mutta et ole vielä partiolainen, kerro lähtöhalukkuudestasi lapsesi ilmoittautumisen lisätietokentässä.

 

Tapahtumassa pentueen suositeltu koko on 4 – 7 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna. Laumojen omat johtajat tekevät pentuejaon.

 

Aikatauluista, varusteista ja ruokailusta tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille lähempänä tapahtumaa. Tarkista siis ilmoittautumisen yhteydessä Kuksasta yhteystiedot ajantasalle.

 

Hinta: 20 euroa /sudenpentu, saattaja 10 euroa, raha kerätään bussimatkalla. Hinta sisältää sudenpennuille osallistumismaksun ja kaikille ruuan, kahvin ja yhteiskyydin.

 

Lisätietoja tapahtumasta: Anna-Kristiina Nieminen 050 5714424 tai

anna-kristiina.nieminen@kaukapartio.fi

 

 

 

Ilmoittaudu Kuksan kautta viimeistään torstaina 17.9.2020.

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=37356

 

 

Lisätietoa Kuksa-järjestelmästä saa sivulta http://toiminta.partio.fi/dokumentit/kuksa-huoltajan-ohje-20 tai Kaukapartion jäsenrekisterivastaava Jarmo Koivusaarelta (jarmo.koivusaari@kaukapartio.fi)