Kaukapartio on tehnyt oman etäpartio-passin täynnä kivoja tehtäviä, niin sisällä kuin ulkonakin toteutettavaksi!

Passeja löytyy omat sudenpennuille, seikkailijoille ja tarpojasta vanhemmille. Suoritustyyli on vapaa ja saa soveltaa ja improvisoida! Passiksi kelpaa joko printattu versio virallisesta tai vapaamuotoisesti paperille tehdyt muistiinpanot siitä mitä on tehnyt ja milloin! Myös valokuvia tehtävistä voi jakaa esim, kaukapartion facebook sivuilla tai instagrammissa jos näiden käytössä ongelmaa kuvat ym voi laittaa omalle johtajalle joka voi jakaa ne! :)

Huom, passin suorittamisesta saa kaukapartion oman etäpartio-taitomerkin, jonka suunnittelu on yksi tehtävistä! Eli sinun suunnittelema merkkisi voi olla omien lippukuntalaisten hihoissa syksyllä!

Passit löytyvät tästä jutun lopusta tai jos oma tulostin on tukossa ja musteet loppu. Kapan johtajat ovat printanneet valmiiksi passeja. Passeja voi hakea Kaukajärven kolon pihasta Ja Levonmäen kolon pihasta torstaina 23.4 klo 17-19 ja lauantaina 25.4 klo 13-15 molemmilla koloilla. Kolon pihassa on punainen laatikko, jonka sisällä pienemmissä laatikoissa passit ikäryhmittäin. Huom kololla ei ole siis ketään tuona aikana.
Passit –> seikkailijatetapassi sudenpentuetapassi tarpojaaikuisetetapassi

Jos passi aiheuttaa harmaita hiuksia tai kysymyksiä niihin parhaiten osaavat vastata Aika Lamminsalo aika.lamminsalo@kaukapartio.fi ja anni kuutti anni.kuutti@kaukapartio.fi

Partiotoimintaa kehitetään etänä myös muiden lippukuntien ja hämeen piirin puolesta, tästä voit käydä katsomassa vinkkejä ja lisätä omia ideoita –> https://padlet.com/sonja_uschanov1/etapartio
Hyvää partioviikkoa kaukapartiolaiset ja vanhemmat!