Kynttiläkeräys Vatialan hautausmaalla 30.12.2019 klo 10-14

Tampereen seudun hautausmailla kerätään perinteisesti joulun aikaan sytytetyt kertakäyttöiset hautakynttilät pois joulun jälkeen. Kynttilöiden keräämisestä huolehtii joukko tamperelaisia partiolaisia sekä heidän perheenjäseniään. Kynttiläkeräys on tärkeä ekoteko ympäristön kannalta ja lippukunnat saavat työstä myös rahallisen palkkion seurakunnalta.

Kaukapartio kerää kynttiläjätettä Vatialan hautausmaalla Kangasalla maanantaina 30.12. alkaen klo 10. Kokoonnumme hautausmaan uuden huoltorakennuksen luona. Työ on aiempina vuosina kestänyt muutaman tunnin, riippuen talkoolaisten lukumäärästä. Mukaan voi tulla sellaiseksi ajaksi kun itselle sopii.

Kynttiläkeräykseen kannattaa varata vaihtohanskat, pientä evästä ja oma muki. Käytössämme on lämmin taukotila eväiden syöntiä varten ja wc:t. Lopuksi tarjolla on kuumaa mehua/glögiä talkoisiin osallistuneille.

Tervetuloa koko perheen voimin, tämä on mukavaa hyötyliikuntaa jouluherkuttelun jälkeen!

Lisätietoja Johannalta: johanna.rasanen@kaukapartio.fi, puh. 0505299043