Sudenpentutapahtuma 11.5. Tampereella

Sudenpentutapahtuma lauantaina 11.5.2019. Tampereella Linnainmaan ja Leinolan alueella

 

Lähde mukaan sudenpentujen omaan tapahtumaan! Kaikki mukaan on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Pentueiden mukana on koko ajan saattaja, jonka ei tarvitse olla partiolainen, joten vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan tapahtumaan!

Ilmoittautuminenkin tapahtuu Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Jos haluat lähteä saattajaksi, mutta et ole vielä partiolainen, kerro lähtöhalukkuudestasi lapsesi ilmoittautumisen lisätietokentässä.

Tapahtumassa pentueen suositeltu koko on 4 – 7 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna. Laumojen omat johtajat tekevät pentuejaon sekä sopivat vanhempien kanssa kimppakyydit tapahtumaan. Tapahtuman lähtöpaikkana on Linnainmaan koulu.

Aikatauluista ja varusteista tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille lähempänä tapahtumaa.

Hinta: 10 euroa /sudenpentu, saattaja 7 euroa, raha kerätään lähdössä. Hinta sisältää sudenpennuille osallistumismaksun ja kaikille ruuan.

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Katariina Suvanto 040 753 0522 tai katariina.suvanto@kaukapartio.fi

Noora Hänninen 040 5797342 tai noora.hanninen@kaukapartio.fi

 

Ilmoittaudu Kuksan kautta viimeistään tiistaina 16.4.2019.

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=27431