Joulutauolla kynttiläkeräystä 27.12. ja enkelikirkko 28.12.

Kaukapartion viikkotoiminta jäi joulujuhlasta tauolle ja jatkuu taas 15.1. alkavalla viikolla – ellei oma johtaja muuta ilmoita.

Joulutauolla on kuitenkin kaksi perinteistä tapahtumaa: kynttiläkeräys 27.12. ja enkelikirkko 28.12.

Enkelikirkossa 28.12. kello 18.00 Kaukapartio kerää kolehdin. Ei ennakkoilmoittautumista, vaan riittää, että saapuu partioasussa ajoissa paikalle ja ilmoittautuu Nooralle (tunnistaa partioasusta).

Tampereen hautausmailla kerätään perinteisesti joulun aikaan sytytetyt kertakäyttöiset hautakynttilät pois joulun jälkeen. Kynttilöiden keräämisestä huolehtii joukko tamperelaisia partiolaisia sekä heidän perheenjäseniään. Lippukunnat saavat työstä pientä toimintarahaa seurakunnalta ja tietysti asia on iso myös ympäristönsuojelun kannalta.

Kaukapartio kerää kynttiläjätettä Vatialan hautausmaalla keskiviikkona 27.12.2017 klo 10-14. Mukaan voit tulla koko ajaksi tai sellaiseksi ajaksi kun sopii.

Mukaan kannattaa varata vaihtohanskat, pikku-evästä ja muki. Käytössämme on taukotila eväiden syöntiin sekä käsienpesumahdollisuus ja wc:t. Keittelemme Niihaman Saukkojen kanssa myös lämmintä mehua/glögiä kaikille talkoolaisille.

Mukaan voi lähteä koko perhe, tämä on mukavaa ulkoilua jouluherkuttelun jälkeen!

Lisätietoja kynttiläkeräyksestä Johannalta johanna.rasanen@kaukapartio.fi, puh. 0505299043