Sudenpentukilpailu Kuunsiru lauantaina 13.5.2016 Ellivuorella

Ilmoittaudu viimeistään 13.4.! Sudenpentujen leikkimielisessä kisassa seikkaillaan tänä vuonna menninkäisen ja kuunsirun matkassa. Pääpaino on yhdessä tekemisessä ja onnistumisen elämyksissä. Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen pentueen   mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole.

Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita saattajiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan! Ilmoittautuminenkin tapahtuu kätevästi Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Saattaja kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Kilpailupentueen koko on 4 – 7 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2017 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Osallistua voivat iästä riippumatta kaikki, jotka suorittavat sudenpentuohjelmaa. Laumojen omat johtajat tekevät pentuejaon.

Aikatauluista, varusteista ja ruokailusta tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille toukokuun alussa. Tarkasta siis ilmoittautumisen yhteydessä Kuksasta yhteystiedot ajantasalle (sähköposti ja puhelinnumero).

Hinta: 20 euroa /sudenpentu, 15 euroa/ saattaja. Maksu sisältää bussikuljetuksen ja ruuat kaikille sekä kahvit aikuisille. Raha kerätään bussimatkalla.

Lisätietoja tapahtumasta: Jonna Stenberg 050 5408478 tai jonna.stenberg@kaukapartio.fi

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 13.4.2017 Kuksassa osoitteessa kuksaan.fi/14864