Sudenpentutapahtuma lauantaina 29.10.2016 Tampereella

Lähde mukaan sudenpentujen omaan tapahtumaan!

Superpallo on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Pentueiden mukana on koko ajan saattaja, joka voi olla myös ei-vielä- partiolainen, joten vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan tapahtumaan!

Vanhemmat ovat tervetulleita saattajiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan! Ilmoittautuminenkin tapahtuu kätevästi Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Jos haluat lähteä saattajaksi, mutta et ole vielä partiolainen, kerro lähtöhalukkuudestasi lapsesi ilmoittautumisen lisätietokentässä. Saattaja kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita.

Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Kilpailupentueen koko on 4 – 6 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Osallistua voivat iästä riippumatta kaikki, jotka tekevät sudenpentuohjelmaa. Laumojen omat johtajat tekevät pentuejaon.

Aikatauluista, varusteista ja ruokailusta tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille lähempänä tapahtumaa. Tarkasta siis ilmoittautumisen yhteydessä Kuksasta yhteystiedot ajantasalle.

Hinta: 20 euroa /sudenpentu, saattaja 15 euroa, raha kerätään bussimatkalla. Hinta sisältää sudenpennuille osallistumismaksun ja kaikille ruuan, kahvin ja yhteiskuljetuksen.

Lisätietoja tapahtumasta: Jonna Stenberg 050 5408478 tai jonna.stenberg@kaukapartio.fi

Ilmottaudu Kuksan kautta viimeistään perjantaina 30.9.2016. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. (Ensin täytyy kirjautua Kuksaan,

sitten avata linkki. Muuten ei toimi.)

Lisätietoa Kuksa-järjestelmästä saa sivulta http://toiminta.partio.fi/dokumentit/kuksa-huoltajan-ohje-20 tai Kaukapartion jäsenrekisterivastaava Maarit Karoselta (maarit.karonen(a)kaukapartio.fi)