Saatiin 45 uutta jäsentä

Kaukapartion perinteinen ilmoittautumistilaisuus järjestettiin maanantaina 22.8. Kaukajärven kololla. Tänä vuonna saatiin 45 uutta jäsentä. Levonmäessä oltiin positiivisen ongelman edessä, koska aloittava 23 sudenpennun lauma täytyi jakaa. Kaukajärvellä aloittavaan laumaan tuli 15 uutta jäsentä. Lisäksi saatiin kolme uutta seikkailijaa, yksi uusi tarpoja ja kolme aikuista.

Kaukapartion ryhmät ovat enimmäkseen täynnä. Laumoista torstaisin kokoontuviin kolmatta vuotta kokoontuviin Kilpikoniin sopii hyvin mukaan. Samoin maanantaina toista kokoontuvissa Merihevosissa on tilaa.

Kun Levonmäen aloittava lauma saatiin jaettua, niin kumpaankin laumaan mahtuu vielä muutama lisää.

Sudenpentuikäkauden ohittaneet mahtuvat myös hyvin mukaan. Yhteydenotot suoraan ryhmän vetäjään. Kokoontumisajat ja vetäjien yhteystiedot löytyvät tästä.

Naapurilippukunnissa (Messukylä/Takahuhti (Messukylän metsätytöt ja -pojat), Vehmainen (Niihaman Saukot, pojat), Linnainmaa (Tammero, tytöt)) on myös vielä enimmäkseen hyvin tilaa. Lippukuntaa valitessa kannattaa miettiä, miten kulkeminen sujuu, kun lapsi on isompi. Partio on sellainen harrastus, mihin lapset ja varsinkin nuoret haluavat kulkea itsenäisesti.