Taas yli 30 uutta jäsentä

Viime vuonna partiota mainostettiin niin innokkaasti, että jouduttiin ex-tempore perustamaan Levonmäkeen yhden sijasta kaksi aloittavaa laumaa. Tänä vuonna partion alkua mainostettiin hiukan maltillisemmin ja uusia jäseniä saatiin mukavasti, yli kolmekymmentä kuitenkin.

Molemmissa aloittavissa laumoissa on kymmenkunta uutta sudenpentua, Kontiaisiin, Ilveksenpentuihin ja Sorsanpoikasiin saatiin jokaiseen kaksi uutta pentua, ja myös aloittavia seikkailijapoikia saatiin muutama lisää sudenpennuista siirtyvien lisäksi. Vapaita paikkoja voi kysellä vielä suoraan johtajilta.

Tästä on hyvä aloitella partiosyksyä. Koska kesä alkoi tänä vuonna vasta koulujen alkaessa, niin ainakin yksi lauma lähtee ensimmäisellä kerralla uimaan, kokeilemaan miten uiminen pelastusliiveissä tai vaatteet päällä sujuu.