Lippukunta jatkaa kasvuaan

Nyt elokuussa 18.8. pidetyssä ilmoittautumistilaisuudessa syntyi taas uusi ennätys. Uusia jäseniä saatiin 47. Syntyi myös positiivinen ongelma: uuteen Levonmäen laumaan ilmoittautui kaiken kaikkiaan 28 sudenpentua ja se on niihin tiloihin liian suuri lauma. Näinpä lauma on päätetty jakaa kahtia.

Toinen Levonmäen lauma kokoontuu alkuperäisen suunnitelman mukaan tiistaisin, toinen lauma torstaisin. Myös torstain laumalle on nyt löytynyt akelat eli vetäjät. Ryhmän kokoontuu kello 18.00-19.30. Kaikkien ryhmien (uusien ja vanhojen) kokoontumisajat löytyvät tästä.

Kaukapartiossa on hyvähenkinen aikuisporukka, josta useimmat ovat tulleet ihan viime vuosina mukaan Kaukapartioon. Toki muutama vanha jääräkin löytyy, mutta lippukunta sai Loisto-keskustelussakin kiitosta nimenomaa siitä, miten helppo aikuisen on tulla Kaukapartioon mukaan.