Kesä täynnä toimintaa

Kaukapartiolaisten kesä on täynnä toimintaa: on Suurjuhlaa, omaa kesäleiriä ja vielä piirin samoajaleiri KOHU.

Ensin kesän alussa 7.-8.6. järjestetään Suurjuhla Kouvolassa. Tarpojat, samoajat ja vaeltajat voivat matkustaa sinne jo perjantaina: lähtö on neljän, viiden maissa. Sudenpennut ja seikkailijat johtajineen matkustavat lauantaiaamuna, lähtö seitsemän aikaan. Luonnollisesti sudari-seikkailijabussilla saavat myös isommat matkustaa, jos tykkäävät herätä aikaisin. Vastaavasti nuoremmat saavat lähteä jo perjantaina, jos saavat mukaansa huoltajan. Ilmoittautuminen on alkanut ja jatkuu maaliskuun loppuun asti.

Oma kesäleiri järjestetään heinäkuun alussa 1.-6.7. Kurun Vaakaniemessä. Sudenpentuleiri alkaa torstaina, muut leireilevät koko viikon. Ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut.

Elokuun alussa 2.-5.8. piiri järjestää samoajaleiri KOHUn (jokaisen samoajan partiouran KOHUkohta) teemalla ”Pää edellä maailmaan!” Samoajaleirin teemana on kansainvälisyys, eikä se ole mitään pelkkää höpinää: onko kaikki kohu totta, vai pitääkö mikään paikkansa? Ilmoittautuminen on alkanut ja jatkuu toukokuun loppuun asti.