PolarPOP kutsuu tarpojia ja isompia kisoihin 8.-9.3.

Hämeen Partiopiiri kutsuu kaikki yli 12-vuotiaat partiolaiset Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n partiotaitojen talvi-SM-kilpailuihin PolarPOP – erilainen talvikisa (linkki). Menossa mukana on myös partioässä Poppis Suomela!

Kaukapartiosta Tarpojat voivat osallistua kilpailuun joko Vihreässä (poika- ja sekavartiot) tai Oranssissa (tyttövartiot) sarjassa. Samoajat voivat osallistua kisaan joko sinisessä sarjassa (tyttövartiot) tai yhdessä tarpojien kanssa. Vaeltajat voivat kisata ruskeassa (tytöt) tai harmaassa (pojat) sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin eli ikä on suoraan kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

Ilmoittautuminen kisaan hoidetaan niin, että ensin jokainen tarpoja / samoaja ilmoittautuu itse kisaan täyttämällä paperisen lomakkeen (linkki) ihan niin kuin retkille aina ilmoittaudutaan. Näistä ilmoittautuneista kootaan joukkueet. Jos samasta vartiosta ilmoittautuu viisi tarpojaa tai neljä samoajaa, heistä tehdään yksi kilpailuvartio. Muuten pyritään kokoamaan mahdollisimman hyvin toimivat vartiot. Tarvittaessa voidaan koota vajaa vartio, joka osallistuu kilpailun ulkopuolella.

Näin toimitaan siis tarpojien ja samoajien kanssa. Vaeltajat ilmoittautuvat kisaan itsenäisesti. Ilmoittautumisaika päättyy tarpojilta ja samoajilta 30.1., jotta keritään koota vartiot.