Harhahetkessä pyöräillään sunnuntaina 6.10. Tampereen keskustassa

Kaukapartio on tänä vuonna mukana järjestämässä Tampereen partiolaisten Harhahetki-kaupunkikisaa. Tämä on myös hyvä hetki seikkailijoiden ja tarpojien osallistua kisaan. Hintakaan ei päätä huimaa, kun 15 euroa jaetaan koko vartion kesken. Seikkailijat voivat pyytää saattajaksi myös jonkun isää tai äitiä, jos oma johtaja ei pysty osallistumaan. Tänä vuonna Tallomarallya ei järjestetä erikseeen, vaan se on yhdistetty Harhahetkeen.

Kerää seikkailija- ja tarpojavartiosi ja tule mukaan syksyn letkeimpään kisaan! Harhahetkessä pipa ei kiristä ja trikoot ovat kielletty varuste, kun katsotaan miltä Tampereen keskusta ufon näkökulmasta näyttääkään… Näppäryydestä, nokkeluudesta ja notkeudesta saattaa olla korvaamatonta apua tällä avaruusseikkailulla.

Matkaan lähdetään su 6.10. klo 10 Sorin aukiolta polkupyörillä ja takaisin maan pinnalle laskeudutaan samaan paikkaan arvioidusti klo 15.

Ilmoittautumiset omalle johtajalle 26.9 mennessä, joka ilmoittaa vartionsa ma 30.9. mennessä: partiotoimisto.tampere@partio.fi Ilmoittautuessa kerrotaan vartion nimi ja lippukunta (Kaukapartio), ryhmän koko, ruoka-aineallergiat ja johtajan yhteystiedot (puh. ja sähköposti, seikkailijoilla on oltava saattaja (samoaja, vaeltaja tai aikuinen)). Avaruuteen tutustuminen maksaa 15 euroa/vartio ja se laskutetaan lippukunnalta.

Avaruusseikkailulle tarvittavat varusteet yms. tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneiden vartioiden johtajille/saattajille ilmoittautumisajan päätyttyä. Leirikirje löytyy tästä.