Aikuisena partioon – aloitus 15.9.

Usein ajatellaan että partio on vain lasten ja nuorten harrastus. Totta. Mutta myös aikuisena voi harrastaa partiota. Monet tietävät että aikuiset ovat mukana viikkotoiminnassa johtajina. Totta. Mutta aikuinenkin voi vain harrastaa partiota myös ilman sitoutumista viikkotoimintaan. Partiossa voi osallistua talkoisiin. Totta. Partiossa tehdään aina solmuja. Totta. Mutta aikuispartiossa tehdään myös paljon muutakin mukavaa. Retkeillään, nautitaan luonnosta, vietetään aikaa samanhenkisten aikuisten seurassa, voidaan myös käydä vaikka teatterissa tai taidenäyttelyssä, voidaan tehdä vaikka joka ikäkaudesta jokin mukavan aktiviteetin ja siinä sivussa tutustua eri ikäkausien ohjelmaan. Tai lähteä yöksi laavulle tai teltalle. Ihan kaikki on mahdollista myös aikuisten partiossa!

Näillä ajatuksilla Tiina (tiina.ruokonen(a)kaukapartio.fi) Kaukapartiosta ja Tuikku Hervannnan Hukista ovat lähdössä luotsaamaan partiotoimintaa aikuisille. Heillä kummallakin on neljä aikuistuvaa lasta, joten he tietävät, että aina ei ehdi osallistua, vaikka kuinka haluaisi. Jokainen aikuinen voi siis osallistua toimintaan aina kun vain itselle sopii. Aina on tervetullut mukaan. Alustavana suunnitelmana on kokoontua noin kolmen viikon välein. Ensimäisellä kerralla keskustellaan millaista toimintaa haluttaisiin.

Aikuisvartio aloittaa toimintansa 15.9.2013 klo 15.00. Suunnitelmissa on mukava sunnuntai-iltapäivä ulkoillen ja jutellen nuotion loimussa ja lämmössä. Paikkana on Lähteenmäen kämppä. Matkaan lähdetään klo 15.00 Levonmäen seurakuntatalolta (tai vaihtoehtoisesti Hervannan kirkolta) omilla kyydeillä. Jos tarvitset kyydin tai voit tarjota kyydin ota yhteyttä Tiinaan (tai Tuikkuun).

Mukaan tarvitset:
– omat ruokailuvälineet
− omat makkarat ja leivät
− sään mukaiset varusteet
− avoimen mielen

Lippukunnat tarjoavat kahvia, mehua ja mukavan ohjelman.