Ilmoittaudu kesäleirille (Ilves 2013) nyt!

Ilmoittautumisaika ensi kesän kesäleirille, Ilves 2013:lle päättyy ensi tiistaina 15.1. Keskiviikon ryhmien osalta ilmoittautumisaikaa on jatkettu niin, että täytetyt leirilaput haetaan koloilta keskiviikkona 16.1. pian kuuden jälkeen.

Hämeen Partiopiirin piirileiri järjestetään ensi kesänä 25.7.-2.8. Evon leirialueella Hämeenlinnassa. Sudenpennut ovat mukana leirillä ensimmäiset 3 vuorokautta. Leirin ohjelma on rakennettu leffateeman ympärillä ja valkokankaalta tuttua actionia saa sekä nähdä että kokea. Tulossa on siis unohtumaton partiotapahtuma, jota ei kannata jättää väliin!

Vaikka leiri on iso, kaukapartiolaiset kulkevat leirillä omassa tutussa porukassa, omien tuttujen johtajien kanssa. Asumme yhteisessä savussa hervantalaisten kanssa.

Leirilapun täyttämisessä ovat ikärajat aiheuttaneet pientä hämmennystä. Ohjelmat valitaan sen mukaan, mitä ohjelmaa on tänä keväänä partiossa tehty, eli:

  • Oravat, Kontiaiset, Ilveksenpennut ja Siilit ilmoittautuvat Sudenpentuleirille ja sudenpentuohjelmaan.
  • Sudet ja TNT-pommit ilmoittautuvat seikkailijaohjelmaan.
  • Hyttyset ja Urbaanit banaanit ilmoittautuvat tarpojaohjelmaan.
  • MMM ja Möhkikset ilmoittautuvat samoajaohjelmaan.
  • Vaeltajat ja aikuiset hakeutuvat työtehtäviin, mutta vaeltajille on myös omaa ohjelmaa.
  • Perheleirissä asuvat ne, joilla on leirissä alaikäisiä (2006 tai aiemmin syntyneitä) lapsia, MUTTA he voivat halutessaan majoittua myös savuun sudenpentuleirin ajaksi ja osallistua sudenpentuohjelmaan.

Leirin hinta on koko leirille osallistuvilta 160 euroa ja sudenpennuilta 70 euroa. Tekijäksi (kuten muonitukseen) nyt ilmoittautuva maksaa saman kuin muut leiriläiset. Mikäli ei vielä kuulu partioon lisätään näihin 20 euroa vakuutusmaksuja. Perheleirissä asuville lapsille on omat hinnat.

Ilmoittautuminen leirille alkaa marraskuussa (1.11.2012-15.1.2013), ja ilmoittautumislomake löytyy Täplästä ja sen voi myös tulostaa netistä leirin sivuilta. Lomake palautetaan omalle johtajalle. Leirimanageri toimii leirin tietotoimistona lippukunnassa, häneltä voit kysellä lisää leiristä.

Ole stara ja loikkaa mukaan leffameininkiin!

Lisätietoja omalta johtajalta tai leirimanageri Ollilta: olli.kutvonen(at)kaukapartio.fi