Syyskausi päättyy joulujuhlaan 17.12.

Kaukapartion syyskausi päättyy joulujuhlaan, jota vietetään Kaukajärven seurakuntatalolla maanantaina 17.12. kello 18.00 alkaen. Partiolaisia on pyydetty tulemaan paikalle kello 17.45 mennessä ja omat johtajat ovat pyytäneet niitä, joilla on jokin esitys, tulemaan puolelta tai vieläkin aiemmin.

Joulujuhlan aloitus on poikkeuksellinen, koska Leijonat ovat lahjoittaneet meille uuden lippukuntalipun, se naulataan juhlavin menoin heti Suomen lipun saavuttua sekä siunataan. Tämän jälkeen ohjelmassa on:

  • Partiomarssi ja lippukunnanjohtajan tervehdys
  • Sudenpentu- ja tarpojalupauksen anto, jonka jälkeen kolme aikuista johtajaa antaa partiolupauksen.
  • Puheet lupauksenantajille, merkkien jako ja Häme-huuto
  • Jouluevankeliumi
  • Sudenpentulaumojen jouluiset esitykset ja niiden välissä Kauneimpia joululauluja yhteislauluna

Juhlan jälkeen Kaukapartio tarjoaa kaikille osallistujille joulupuuron. Tämän lisäksi juhlassa on jaossa 40-vuotisjuhlassa otettu juhlakuva kaikille kuvasssa näkyville partiolaisille ja aulassa esitellään ensi kesän Ilves-leiriä, joka on myös Kaukapartion kesäleiri.

Uusi toimintakausi käynnistyy tilastokokouksen jälkeen, 14.1. alkavalla viikolla. Jo keskiviikkona 9.1. laitetaan paikkoja kololla järjestykseen kello 18.00 alkaen.