Talkoot Rimmillä sunnuntaina 20.5.

Rimmin kämppä on ollut Kaukapartiolla vuokralla jo yli viisitoista vuotta ja ryhmät tekevät sinne paljon retkiä. Jotta kämppä pysyy kunnossa, siellä järjestetään vuosittain talkoot.

Tänä vuonna talkoillaan sunnuntaina 20.5. Tekemistä löytyy laidasta laitaan, siivouksesta ja haravoinnista rakennuspuuhiin; kaikki ovat tervetulleita mukaan! Otathan mukaan säänmukaiset ulkoiluvaatteet, mahdolliset työhanskat ja haravoita yms. muita työkaluja sen mukaan, mitä löytyy ja helposti mukana kulkee. Lippukunta tarjoaa talkooväelle lounaan ja evästä.

Ilmoitathan tulostasi viimeistään perjantaina 18.05.2012 tekstiviestillä numeroon: 044-3769167, jotta kämpän isäntä (Joonas Lappalainen) osaa varata riittävästi evästä. Ilmoittautumattakin saa toki talkoilemaan tulla, mutta sitten hyvä pakata varuiksi omat eväät.