Hautakynttilöitä kerätään Vatialassa 28.12.

Kaukapartio osallistuu Ekotekonakin tunnettuun hautakynttilöiden keräystempaukseen heti joulun jälkeen, 28.12.2011, Vatialan hautausmaalla Niihaman Saukkojen kanssa. Kokoontuminen on kello 10.00, huoltorakennuksen puoleisella portilla.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee vaikka koko perheen voimin paikalle, niin homma on hoidettu nopeasti ja tehokkaasti! Seurakunta maksaa tästä pienen palkkion lippukunnalle, joka sekin menee tulevan 40-vuotisjuhlavuoden hyväksi.

Homma toimii entiseen malliin, muovi ja metalli eri säkkeihin, vain muoviset kynttilät kerätään. Lasilyhdyt jätetään paikoilleen samoin kaikki palavat kynttilät. Täyteen kerätyt säkit jätetään pääkäytäville, hautausmaan työntekijät hakevat ne siitä pois.

Jos lunta tulee viime vuoden tapaan, niin keräämään ei päästä. Yhteyshenkilönä Kaukapartiossa on Late (Lauri Paulamäki).