Joulumyyjäiset 10.12.

Kaukapartio on saanut myyntipöydän Aamulehden järjestämiin joulumyyjäisiin. Perinteiset joulumyyjäiset pidetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa lauantaina 10.12.2011 klo 11-15 välisenä aikana. Myyjäisten avulla keräämme rahaa ensi vuonna vietettävän 40-vuotisjuhlavuoden leirien ja tapahtumien rahoittamiseen. Myyjäisten onnistumiseen tarvitaan myös kotien apua.

Myytävät tuotteet voivat olla: lahjatavaroita, joulukoristeita, joulukortteja, leivonnaisia ja elintarvikkeita, jotka eivät tarvitse kylmäsäilytystä. Myytävien lahjatavaroiden ja joulukoristeiden pitää olla uusia ja itse valmistettuja, sillä kyseessä ei ole kirpputori.

Myytävät tuotteet voi tuoda suoraan Tampere-talolle Sorsapuistosaliin ennen myyjäisten alkua 10.12.2011 klo 8.00 jälkeen aina 10.30 asti. Mahdolliset myymättä jääneet tuotteet myydään Kaukapartion omassa joulujuhlassa 12.12.2011.

Ilmoitathan Tiinalle, mitä teidän perheenne voisi myyjäisiin valmistaa. Tarkempia ohjeita tämän linkin takaa.