Adventtikalenterit ja joulukortit myynnissä

Kaikki mukaan levittämään partiomieltä ja iloa joulukuun jokaiselle päivälle! Ahkerimmat myyjät palkitaan!

Partiolaisten adventtikalenteri 2011
Kaukapartio täyttää ensi vuonna 40 vuotta ja tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti ensi kesän Lapin juhlavaellusta sekä sudenpentujen juhlaleiriä varten. Joulukampanja eli partiolaisten adventtikalenterien ja joulukorttien myynti on Kaukapartion tärkein varainhankintamuoto. Se alkaa lokakuun lopulla ja kestää marraskuun loppuun.

Kaukapartiossa myynti alkaa syysloman jälkeen maanantaina 24.10. Myynnissä ovat adventtikalenterit 6 €, Timo Kästämän taitekorttipaketit (5 korttia ja kuoret) 5 € ja Mauri Kunnaksen joulukorttipaketit 3 €. Yksittäisiä kampanjatuotteita voi ostaa Kaukajärven kololta (Keskisenkatu 20, alakerran kerhotilat) maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kello 18-19.30 sekä Levonmäen kololta (Hikivuorenkatu 63, kerhohuone) torstaisin kello 18-19.

Partiolaiset voivat hakea tuotteita myyntiin oman kokouksensa yhteydessä tai Kaukajärven kololta maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kello 18-19.30 sekä Levonmäen kololta torstaisin kello 18-19. Myyntituotteet tulee noutaa aina samasta paikasta, ettei kirjanpito mene sekaisin. Rahat myydyistä tuotteista tulee tilittää ja mahdolliset myymättä jääneet tuotteet palauttaa samalle kololle, mistä tuotteet on myyntiin ottanut. Viimeinen tilaisuus tilittää rahoja ja palauttaa myymättömiä tuotteita on perjantaina 2.12. kello 18-19 Kaukajärven kololla. Tällöin voi tilittää myös Levonmäessä myyntiin otettuja tuotteita.

Joulukampanjaan osallistumiseen tarvitaan vanhempien lupa. Tämä lappu tulee palauttaa vanhemman allekirjoituksella varustettuna, ennen kuin lapsi voi ottaa joulukampanjatuotteita myyntiin.