Partiolaisten adventtikalenteri on täällä taas!

ADVENTTIKALENTEREIDEN JA JOULUKORTTIEN MYYNTI ALKAA 15.10.2021

Tänäkin vuonna voit tukea paikallista partiotoimintaa ostamalla Kaukapartiolaisilta perinteisen adventtikalenterin tai joulukortteja. Kalenterin myyntihinta on 10 €, ja joulukorttisetti (6 korttia) on hinnaltaan 5 €. Vuoden 2021 adventtikalenterin kuvituksen on tehnyt Christel Rönns ja joulukorteissa on iki-ihanat Mauri Kunnaksen kuvitukset.

Myymällä adventtikalentereita ja joulukortteja me Kaukapartiolaiset hankimme varoja lippukunnan toiminnan tukemiseen ja tulevana vuonna pääpainossa on Kaukapartion 50 v. juhlavuosi, joka tulee sisältämään monenlaista tapahtumaa kaikille ikäluokille.

Adventtikalenterien ja korttien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä vuorovaikutustaitoja. Adventtikalenterimyyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista.

Tuotteita saa ostettua suoraan partiolaiselta sekä Kaukapartio myy yhteisesti tuotteita:

  • Isänpäivän Etkot perhetapahtumassa Haiharan kartanolla 13.11. 11.00-14.00
  • Turtolan Citymarketilla 13.11. 9.00-16.00

Adventtikalenterin voit tilata myös suoraan osoitteesta https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/kaukapartio-ry

Myynti alkaa 15.10.2021 ja viimeinen myyntipäivä on 26.11.2021.

Ps. Tiesitkö?

Suomalaiset partiotytöt toivat kalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947 ja sen jälkeen partiolaisten adventtikalenteri on ilmestynyt joka vuosi. Tänäkin päivänä adventtikalenteri on partiolaisten merkittäviin varainhankintakampanja. Myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan.

 

Kaukapartiolainen tarvitsetko apua kalenterien myynnissä tai mietityttääkö jokin?

Ota yhteys omaan ryhmän johtajaan tai joulukampanjapäällikkö Antti Kangasaho joulu@kaukapartio.fi (muissa kuin jouluasioissa antti.kangasaho@kaukapartio.fi)