PartioMestari

Tarpojat ja Samoajat Tervetuloa ratkomaan mitä eriskummallisimpia tehtäviä Limperin kartanon pihamaastoon! Retki toteutetaan Suurmestari hengessä, eli tiedossa on runsaasti erilaisia odotettuja ja odottamattomia kilpailuja. Lopulta ratkeaa kaikista taitavin ja kilpailut parhaiten osaavin joukkue, joten tule selvittämään kuuluisiko ensimmäinen PartioMestari -palkinto juuri sinun joukkueellesi!

Retki järjestetään 8. – 10.10. Limperin kämpällä.

Hinta 30 €/lähtijä, laskutetaan Kuksan kautta.

Emme järjestä bussikuljetusta Limperiin. Tästä syystä suosittelemme kimppakyytejä. Jos et kuitenkaan saa kyytiä ryhmäläisiltäsi, laitathan viestiä, niin etsimme sinulle sopivan kyydin!

Saapuminen: Perjantaina 8.10. klo 19.00 Limperiin (Vaununperäntie 628, Sastamala)

Lähtö Limperistä (Vaununperäntie 628): Sunnuntaina 10.10. klo 12.00

Varustelista: • Rinkka • Lämmin makuupussi (nukumme puolijoukkueteltoissa) • Vähintään yksi makuualusta • Säänmukaiset ulkovaatteet (olemme koko ajan pihalla) • Vaihtovaatteet ja lämmintä vaatetta (hanskat, pipo, villasukat jne.) • Istuinalusta • Puukko • Otsa- tai taskulamppu, varaparistot • Partiohuivi ja partiopaita • Muki ja lusikka kangaskassissa (syömme kertakäyttöastioilla) • Juomapullo • Tulitikut (vesitiiviissä pussissa) • Henk.koht hygienia ja saunomisvarusteet (hammasharja, lääkkeet ym.) • Karkkia, jos haluaa

Ilmoittautuminen kuksan kautta 5.10. mennessä, osoitteessa: Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry

Lisätietoja: Anni Kuutti 044 9387700 anni.kuutti@kaukapartio.fi