Sudenpentujen syyskisa Noppa!

Kaukapartion sudenpentujen partiotaitokisa Noppa!

Palapeli, muistipeli, korttipeli, pakopeli… Sudenpentukisa Noppa vie laumat matkalle pelien äärelle! Noppa-kilpailussa pentueet hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa. Kisassa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole.

Kisapäivä on 14.11 Kaukajärvi- Levonmäki alueella, kisapäivä aloitetaan 9.00 aikaan, ja se päättyy 14.00-15.00

Hinta 10 e, laskutetaan kuksan kautta

Vanhemmat ovat tervetulleita saattajiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan! Ilmoittautuminenkin tapahtuu Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Jos haluat lähteä saattajaksi, mutta et ole vielä partiolainen, kerro lähtöhalukkuudestasi lapsesi ilmoittautumisen lisätietokentässä.

Tapahtumassa pentueen suositeltu koko on 4 – 7 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna. Laumojen omat johtajat tekevät pentuejaon.

Aikatauluista, varusteista ja ruokailusta tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille lähempänä tapahtumaa. Tarkista siis ilmoittautumisen yhteydessä Kuksasta yhteystiedot ajantasalle.

Ilmoittautua voi 12.11 asti https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=38764

Lisätietoja:

Hanna Kuutti, 0405014043 hanna.kuutti@kaukapartio.fi