Joulukampanjalla varoja toimintaan

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: sillä adventtikalentereita on myyty jo yli 60 vuotta! Kalentereiden tuotto tulee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen.

Kaukapartion tavoitteena on hankkia toimintarahaa pystyäkseen järjestämään laadukasta toimintaa niin, että retkien ja leirien osallistumismaksut pysyvät kohtuullisina. Osa joulukampanjasta kerätyistä varoista sijoitetaan myös edelleen Limperin kunnostamiseen; viime kesänä Limperin vesihuolto saatiin kuntoon, mihin käytettiin myös joulukampanjan tuottoa.

Myyjätkin palkitaan. Kymmenellä myydyllä tuotteella saa perinteisesti tonttumerkin, 18 tuotteella ensiapupakkauksen ja sadalla tuotteella kultaisen tonttumerkin.

Myynti alkaa 15.10. ja jatkuu joulukuun alkuun asti. Kalentereja voi hakea myyntiin aina kun kololla on toimintaa. Myyjät tarvitsevat kirjallisen luvan vanhemmiltaan. Lupalapun voi tulostaa tästä.