Sudenpentutapahtuma Ekotekokeko lauantaina 11.11.2017. Tampereella

 Lähde mukaan sudenpentujen omaan tapahtumaan!

Ekotekokeko on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse
oppimalla. Pentueiden mukana on koko ajan saattaja, joka voi olla myös ei-vielä- partiolainen, joten vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan tapahtumaan!

Vanhemmat ovat tervetulleita saattajiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan! Ilmoittautuminenkin tapahtuu Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Jos haluat lähteä saattajaksi, mutta et ole vielä partiolainen, kerro
lähtöhalukkuudestasi lapsesi ilmoittautumisen lisätietokentässä.

Tapahtumassa pentueen suositeltu koko on 4 – 7 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna. Laumojen omat johtajat tekevät pentuejaon.

Aikatauluista, varusteista ja ruokailusta tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille lähempänä tapahtumaa. Tarkista siis ilmoittautumisen yhteydessä Kuksasta yhteystiedot ajantasalle.

Hinta: 20 euroa /sudenpentu, saattaja 15 euroa, raha kerätään bussimatkalla. Hinta sisältää sudenpennuille osallistumismaksun ja kaikille ruuan, kahvin ja yhteiskyydin.
Lisätietoja tapahtumasta: Noora Hänninen 040 5797342 tai noora.hanninen@kaukapartio.fi

Ilmoittaudu Kuksan kautta viimeistään tiistaina 17.10.2017, tästä.

Lisätietoa Kuksa-järjestelmästä saa tämän linkin takaa tai Kaukapartion jäsenrekisterivastaava Maarit Karoselta (maarit.karonen@kaukapartio.fi)-