Sudenpentukisat 11.5. vievät Ahdin valtakuntaan

Ahti toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan omaan valtakuntaansa!

Tapahtuma alkaa Kaukajärven vapaa-aikatalolta noin klo 8 ja päättyy samaan paikkaan noin klo 15. Tapahtuman hinta on 10 e/ sudenpentu. Maksu kerätään tapahtumassa.

Tarkempia ohjeita löytyy tästä. Kaukapartiolaiset kokoontuvat kahdeksalta Kaukajärven kololla ja paluu iltapäivällä on samaan paikkaan. Tämä siksi, että Vaparilla pyörii satoja partiolaisia ja oma porukka on vaikea löytää.

Tapahtumassa sudenpennut kisailevat pienissä pentueissa johtajan kanssa, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi. Kisassa tehdään erilaisia partioaiheisia tehtäviä rasteilla ja kuljetaan muutaman kilometrin matka Kaukajärven maastossa. Kisan jälkeen sudenpennut ruokailevat Kaukajärven vapaa-aikatalolla. Kaikki osallistujat saavat muistoksi tapahtumamerkin.

Kaukapartiolaisten kanssa mukana on kisailemassa iso joukko muita hämäläisiä partiolaisia. Ilmoittautua tapahtumaan voi palauttamalla oheisen lapun omalle johtajalle viimeistään 22.4.2013. Ilmoittautumisen jälkeen kaikki ilmoittautuneet saavat vielä erikseen lisätietoja tapahtumasta.

Lisätietoja saa Paulalta (Vuorinen, ät kaukapartio.fi). Leirilappu löytyy tästä.