Helpot sähköpostiosoitteet käyttöön

Johtajien saaminen kiinni sähköpostitse helpottui, kun uudet sivut avattiin. Saimme nimittäin käyttöömme rajattoman määrän etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi -sähköpostialiaksia. Nyt riittää, että tiedät johtajasi koko nimen ja voit lähettää hänelle sähköpostia. Ja jos et tiedä nimeä, voit käydä kurkkaamassa, löytyisikö se täältä.

Sähköpostialiasten kanssa ideana on siis, ettei tarvitse muistaa kenenkään tarkkaa sähköpostiosoitetta. Sehän voi olla kryptinenkin. Riittää, että tietää koko nimen. Sähköpostialiakseen lähetetty posti kääntyy sitten automaattisesti oikeaan osoitteeseen.

Sähköpostialiakset on tehty nyt kaikille niille, joilla on Kaukapartiossa virka tai jotka vetävät jotakin ryhmää. Muille jäsenille tehdään aliaksia sitä mukaa, kun niitä pyydetään sähköisen median johtajalta eli Riitta Niemistöltä. Tarkoitus on, että ainakin kaikki johtajistoon kuuluvat aliaksen ottaisivat, oli tällä hetkellä tehtävää tai ei.