Perhepartio Sopulit

sopuli

Toimintaan on juuri sopiva hetki vaikuttaa! Liity Kaukapartion perhepartio -facebookryhmään tai ota yhteyttä jonna.stenberg@kaukapartio.fi Tehdään yhdessä hyvää toimintaa!

 

Tapaamme noin kerran kuukaudessa, alustava suunnitelma on seuraava:

Maaliskuu Lauantai 24.3. 10-14 Pikku Ahveniston laavu ja luontopolku. Lähdetään klo 10 Levonmäen kololta. Kerro ilmoittautuessasi jos perheesi tarvitsee kyytiä tai jos autoonne mahtuu joku muukin. Omat eväät, ohjelmassa erityisesti nuotiojälkiruuat eli pakkaa  jokaiselle syöjälle banaani + rivi suklaata mukaan jos haluat kokeilla.

Huhtikuu Iidesjärven lintutorni (ja luontopolku)

Toukokuu retki Pärrinkoskelle Multisiltaan

Kesäkuu päiväretki kansallispuistoon, mahdollisuus jäädä telttailemaan yön yli

 

Yleistä perhepartiosta:

Perhepartiotoiminnan tavoitteena on mahdollistaa partiomaiseen toimintaan osallistuminen koko perheellä, myös alle kouluikäisten lasten kanssa. Toiminta on avointa kaiken ikäisille ja lapset osallistuvat toimintaan aina oman aikuisen kanssa ja hänen valvonnassaan ja vastuullaan. Perhepartiotoiminta on perustuu partion arvoille ja tutustuttaa toimintaan, mutta ei noudata suoraan minkään ikäkauden toimintaohjelmaa.

Perhepartion toimintaperiaatteita oli partiomainen toiminta Kaukapartion näköisenä ja perheitä kunnioittaen. Joka kerralla syödään jotain, sillä lapsiperheen  aikataulutusta helpottaa, kun ei tarvitse kiirehtiä kotiin aterialle. Useimmiten nautitaan omia eväitä, mutta tiedotusta kannattaa seurata: välillä kokkaillaan yhdessä!

Toiminta suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan. Käytössä on Kaukapartion kämppä ja kolot sekä lähiseudun retkeilymaastot. Kimppakyydeillä päästään silloinkin kun kaikilla ei ole autoa. Tämä sivu päivittyy viiveellä, joten jos olet halukas osallistumaan seuraa toimintaa facebookissa: Kaukapartion perhepartio, niin saat ajantasaista tietoa tapaamisista! Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse jonna.stenberg@kaukapartio.fi

 

Menneitä tapaamisia:

Kevät 2017:
Lauantai 28.1., retki Saarikonmäen laavulle. Yhteislähtö Levonmäen kolon/seurakuntatalon pihasta klo 10
Lauantai 18.2. pulkkamäki Kaukajärven vapaa-aikatalolla klo 10 alkaen
Maanantai 13.3. klo 17.30-19. linnunpöntön rakentaminen
Tiistai 4.4. klo 18-19 Retki Iidesjärven lintutornille
Tiistai 9.5., laavuretki Kirskaanniemeen

1-1-Scan0002-001