Limperin kämppä

Kaukapartion Limperin kämppä sijaitsee Sastamalassa. Kämppä hankittiin vuonna 2014 pitkän haaveilun, säästämisen ja etsinnän jälkeen.
Kämpän osoite on Vaununperäntie 628.

Limperin kämppä sijaitsee siis Vammalan pohjoispuolella kymmenen kilometrin päässä rautatieasemasta. Kämppä on rakennettu viime vuosisadan alkupuolella pientilaksi. Pihapiirissä on myös sauna ja alunperin navetaksi rakennettu varasto. Tonttia on puolisentoista hehtaaria ja sille mahtuu hyvin isompikin telttaleiri. Retkeilymaastot alkavat nurkan takaa, vaikkka tontin ympärillä on myös peltoa. Kämpän pihassa kasvaa marjapensaita ja omenapuita. Uimapaikalle on parisen kilometriä.

Kämppä on verraten hyvässä kunnossa, vaikka sillä ikää 100 vuotta onkin. Seinäpahvien alta on paljastunut kaunis partiomainen hirsiseinä, lattiapahvien alta lautalattia ja sisäkatosta pahvien alta kaunis laudoitus. Retkiä kämpälle voi jo tehdä: pienet porukat mahtuvat nukkumaan lavereille (kengät pois!), isompia retkiä varten tarvitaan teltta. Tarkemman kuvauksen löydät kämppäohjeesta (linkki yllä).

Limperin kämppä on mahdollista saada myös muiden partiolippukuntien käyttöön. Jos olet kiinnostunut niin ole yhteyksissä kämpänisäntään (Yhteystiedot).

Uudella kämpällä riittää kaikenlaista pientä ja vähän isompaakin puuhasteltavaa ja tervetuloa mukaan talkoilemaan!