VIIKKOTOIMINTA JATKUU ELOKUUSSA!

Kaukapartioon otetaan uusia jäseniä vuosittain elokuisessa ilmoittautumistilaisuudessa, jossa myös muodostetaan aloittavat laumat ja vahvistetaan niille kokoontumisaika. Pyrkimyksenä on, että kaikille tilaisuuteen paikalle saapuville löytyy paikka partiossa. Voit katsoa lapsellesi/itsellesi sopivan ryhmän Ryhmät -valikosta . Ilmoitetut ikäryhmät ovat viitteellisiä, ja tilanteita voidaan tarkastella tapauskohtaisesti, esim. jos lapsella on jo kaveri partiossa.

Vuonna 2023 ilmoittautumistilaisuus järjestetään maanantaina 21.8. kello 18.00-19.00 Levonmäen kololla (Hikivuorenkatu 63)

HUOM! Jotta Levonmäen uusi sudenpenturyhmä pystyy aloittamaan, tarvittaisiin siihen nuorten johtajien tueksi vähintään yksi yli 18-vuotias aikuinen. Pohdithan mahdollisuutta osallistua toimintaan tullessasi ilmoittamaan lasta. Tehtävän aloittamiseen tarjotaan opastusta ja tukea.

Ilmoittautumisen sujuvoittamiseksi huoltajat voivat halutessaan naputella omat ja huollettavansa tiedot itse Kuksaan (partiolaisten jäsenrekisteri) jo ennen ilmoittautumistilaisuutta. Tietojen täyttäminen oikein on hyvin tärkeää, koska esimerkiksi retkille ilmoittautuminen hoidetaan Kuksan kautta. Jos partiolaisella ei vielä ole puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, ko. kenttä jätetään tyhjäksi. Kaikille alle 18-vuotiaille pitää lisätä ainakin yksi huoltaja Kuksaan.

Linkki uuden jäsenen ilmoittamiseksi on tässä: Rekisteröitymislomake

Voit tiedustella vapaita paikkoja ryhmistä myös vuoden aikana ryhmien johtajilta.

 

Aikuisena partioon?

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Tarjoamme koulutusta, joten aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Osasta partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä.

Kaukapartiossa aikuiset voivat olla mukana viikkotoiminnassa tai tulla mukaan retkille oman aikataulun ja ehtimisen mukaan. Partiossa verkostoidut ja ystävystyt myös helposti ja voit saada elinikäisiä ystäviä!

Lisää partiosta aikuisena voit lukea täältä -> Tule mukaan! Aikuisena partioon..