Kakkutukun keksien, karkkien ja näkkärien myyntikampanja maaliskuussa 

Kakkutukun keksien, karkkien ja näkkärien myyntikampanja maaliskuussa 

Kakkutukku-kampanjaKakkutukun tuotteita voit myydä tuttaville ja sukulaisille kätevästi etänä, koska tuotteet ovat esillä nettisivuilla ja rekisteröidyttyäsi voit jakaa myös omaa verkkokauppasivuasi somessa. Paperisia tuotekuvastoja (samat tiedot kuin nettikuvastoissa) on saatavilla sekä Levonmäen että Neilikan koloilta. Kakkutukun tuotteiden myyntihinta on aina 7€. 

Tuotteita voit ostaa suoraan Antilta rekisteröitymättä itse myyjäksi!
Osta maukkaita pikkuleipiä, makeisia ja näkkileipiä minulta niin tulisin tosi iloiseksi.
https://www.kakkutukku.fi/Shop/Antti-Kuokka/15969896

Kuinka myynti tapahtuu1.Rekisteröidy myyjäksia) Jokainen, joka haluaa osallistua myyntiin, menee Kakkutukun sivulle ja rekisteröi siellä itsensä Kaukapartion myyjäksi tällä linkillä: https://www.kakkutukku.fi/omatsivut/BYMUMI  b) Sen jälkeen saat sähköpostitse ja tekstiviestillä henkilökohtaisen kirjautumislinkin, jolla kirjaudut jatkossa Omille sivuille. 2.Tilaa sopiva määrä tuotteitaKun olet tehnyt vaiheen 1 eli rekisteröitynyt myyjäksi, pääset itse asiaan:Kirjaudu Omille sivuille, jossa näet Kakkutukun tuotekuvaston. Tilaa ne tuotteet, jotka haluat, laittamalla kappalemäärät kyseisen tuotteen ruutuun.   3.Tuotteiden lähetys sinulleTuotteet lähetetään sitten yhdellä kertaa, kun kaikki myyjät ovat tehneet tilauksensa. Yhteyshenkilönä minä hoidan tilauksen.Tuotteet saapuvat huhtikuun ensimmäisen viikon alussa, jonka jälkeen rasiat jaetaan teille myyjille Levonmäen kololla.Googlettamalla ”kakkutukku” saa lisätietoa yrityksestä, toimintatavoista ja tuotteista. Kakkutukun sivustoilla on myös kattava myyjän tuki -osio, josta voi mm. tulostaa tuotekuvastoja ja hakea tarkat tiedot myytävistä tuotteista. Kakkutukun tuotesivu https://www.kakkutukku.fi/Tuotteet Kakkutukku-kampanjan plussat ja miinukset+ 7 €:n myyntihinta on kohtuullinen+ tuotteet ovat maukkaita = niitä syö itsekin mielellään+ raha liikkuu vasta kun ostajat ovat saaneet tilauksensa = ei etukäteismaksua+ rasioihin saa ilmaiset kiitostarrat Kaukapartion logolla+ myyjän ja yhteyshenkilön toiminta on helppoa netin kautta tapahtuvan rekisteröinnin ansiosta+vegaanisia ja gluteenittomia rasioita–  tuotteet on valmistettu muualla kuin Suomessa (Englanti, Liettua, jne.) Myynti alkaa 5.3 ja päättyy 28.3.2023 Aurinkoista alkavaa kevättä! Antti Kuokka Kaukapartion varainhankintavastaavaVastaan kysymyksiin mielellään sähköpostin välityksellä:e-mail: antti.kuokka@kaukapartio.fi