Adventtikalenterilla on 75-vuotisjuhlavuosi!

ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTI ALKAA 15.10.2022

Partiolaisten adventtikalenteri on ollut tärkeä osa suomalaisten joulun odotusta jo peräti 75 vuoden ajan!

Partiotytöt toivat kalenteriperinteen maahamme Ruotsista vuonna 1947.

Tänäkin vuonna voit tukea paikallista partiotoimintaa ostamalla Kaukapartiolaisilta perinteisen adventtikalenterin. Kalenterin myyntihinta on 10 €.

Vuoden 2022 kalenterin on kuvittanut Ninka Reittu. Suloisessa talvimaisemassa joulua valmistelevat kaikenlaiset jouluiset hahmot ihmisistä ja tontuista metsän eläimiin. 2020-luvulla adventtikalenteri elämystä täydentämään on tuotu jatko-osina julkaistava kuunneltava joulutarina. Myös joulutarina on tänä vuonna Reitun käsialaa.

Adventtikalentereiden myynti on partiolaisten tärkein vuosittainen varainhankintakampanja, jonka tuotoilla rahoitetaan partiotoimintaa ympäri Suomen.

Adventtikalenterien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä vuorovaikutustaitoja. Adventtikalenterimyyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista.

Tuotteita saa ostettua suoraan partiolaiselta sekä Kaukapartio myy yhteisesti tuotteita Turtolan Citymarketilla 29.10.

 

 

 

Adventtikalenterin voit tilata myös suoraan osoitteesta https://www.adventtikalenteri.fi/osta-partiolaisten-adventtikalenteri/lippukunta/kaukapartio-ry/

Myynti alkaa 15.10.2022 ja viimeinen myyntipäivä on 4.12.2022.

Kaukapartiolainen tarvitsetko apua kalenterien myynnissä tai mietityttääkö jokin?

Ota yhteys omaan ryhmän johtajaan tai joulukampanjapäällikkö Antti Kangasaho joulu@kaukapartio.fi (muissa kuin jouluasioissa antti.kangasaho@kaukapartio.fi)