Kaukapartio myy Hamam- Pyyhkeitä, osta omasi tästä!

Tästä kotiin/retkelle/mökille kestävän kehityksen suklaarasia eli partiomainen ja ekologinen hamam-pyyhe. 

Kyseessä siis Hamam-pyyhe joka on 100% puuvillaa ja on kooltaan 180 x 100 cm. Pyyhe toimii myös piknik-vilttinä, torkkupeittona, huivina, laudeliinana, päiväpeittona tai vaikka pöytäliinana! Pyyhe menee rullattuna erittäin pieneen tilaan ja se on näppärä ottaa mukaan myös reissulle tai treenikassiin, paino 260 g. Hamam-pyyhkeellä on erinomainen kuivauskyky ja se kuivuu hämmästyttävän nopeasti! Eli aivan täydellinen pyyhe esimerkiksi lippukunnan leireille, samoja pyyhkeitä on Kaukapartiossa myyty nelisen vuotta sitten, ja ne ovat kestäneet (leiri) käyttöä hyvin.

Pyyhettä löytyy kymmenessä eri värissä valkoisilla ja punaisilla raidoilla höystettynä.

Ostamalla pyyhkeen tuet Kaukapartion juhlavuotta ja toimintaa.

Pyyhe maksaa kappaleelta 20€

Jos ette ole vielä tutustuneet näihin mielettömän ihaniin, huippusuosittuihin, keveisiin, suuriin ja nopeasti kuivuviin pyyhkeisiin niin viimeistään nyt kannattaa tutustua.

Tilaa omasi tästä-> https://greatkids.e-myyntityokalu.fi/varainhankintakauppa/kaukapartion-juhlavuosi-2022/?emm=19546

Pyyhkeitä ja hattuja voi ostaa 27.3.2022 asti

Samalta sivustolta voi ostaa punaisen tai musta saunahatun / paljuhatun

”Korvia ja päätä suojaava hattu löylyyn ja paljuun, Yksi säädettävä koko, niskassa tarra, Pellavaa 70 % ja puuvillaa 30 %” hinta 15 e

Jos pyyhe verkkokauppatilauksen kanssa on ongelmia, olethan yhteydessä, Inka Lindström, etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi

Lasku tuotteista tulee myyntikampanjan päätyttyä.

Myynnissä myös:

Lempääläläisen Pohjosen luudat -elinkeinonharjoittajalta voi tilata luonnonkuiduista sidottuja luutia ja saunaharjoja.Pyyhkeet, luudat ja harjat myydään 20€ /kappale. Saunahattujen myyntihinta on 15€.

Pohjosen luudilla ei ole kunnollisia tuotesivuja, mutta tässä on linkit sieltä saamiini valokuviin: saunaharja https://drive.google.com/file/d/16Bw_X3-lvmeBBubwll78IX6AAJnxesKK/view?usp=sharingluudat (musta ja vaalea varsi)https://drive.google.com/file/d/17XvfSINZy-uObWJqeameI5DKPGj-z39k/view?usp=sharing

Sekä luudat että harjat on valmistettu Lempäälässä luonnonkuiduista ja luutien varsi on haapaa. Niitä on myyty paljon esimerkiksi Tampereen pyrinnön varainkeruussa.

Pohjosen luudat: yrityksellä ei ole sähköistä myyjäjärjestelmää, joten tilaukset sähköpostina tai tekstiviestinä Antti Kuokalle, antti.kuokka@kaukapartio.fi 0503604337

luuta- ja harjatilaukset:Oma Nimi ja puhelinnumero, tilaan nn kappaletta luutia musta varsi, nn kappaletta luutia vaalea varsi sekä nn kappaletta saunaharjoja.Toimitamme sitten kampanjan loputtua tilaukset tehtaalle.

Kaikkien tuotteiden osalta myyntikampanja on auki 16.2. -27.3.2022