Lapin vaelluksen, Kiela -22 Ilmoittautuminen on alkanut!

Kiela -22 Ilmoittautuminen on alkanut !

Pakkaa rinkka ja kompassi, vahaa vaelluskengät ja nappaa kaverit mukaan lippukunnan 50-vuotis juhlavaellukselle Inariin!

Kenelle?

 • Tarpoja, samoaja, vaeltaja tai aikuinen.

 • Seikkailijat voivat lähteä ilman omaa aikuista, kun kotona ollaan punnittu, että lapsi jaksaa reissun (seikkailijat eivät osallistu vaellukselle, mutta heille on muuta ohjelmaa johon sisältyy maastossa liikkumista =päiväretkiä)

 • Sudenpennuille täytyy lähteä oma aikuinen mukaan. Yhtä aikuista kohtaan voi lähteä useampi lapsi. Esim. Lapsi voi lähteä kaverin ja hänen vanhempansa kanssa, mutta jokaisella sudenpennulla tulee olla nimetty aikuinen. Lippukunnasta lähtee myös aikuisia (johtajia) mukaan järjestämään ohjelmaa, aikuiset eivät ole yksin lapsien kanssa.

Tärkeää muistaa, että leiri järjestetään Lapissa, joten välimatka on pitkä. Koti-ikävä tapauksissa kotiin lähteminen on vaikea järjestää.

Ajankohta:  6.-13.6. Ilmoittautuneille lähtee leirikirje lähempänä, jossa tarkempaa tietoa aikataulusta, varusteista ja ohjelmasta. 

Hinta: 180€ 

Leirin hintaan kuuluu: bussikuljetus, majoitusmaksut Nukkumajoella, ruuat leirillä sekä meno- että paluumatkalla ruokailut ja muu ohjelma.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=48696

Leirille ilmoittautuminen on sitova ja viimeinen ilmoittautumisen perumispäivä on 31.3. Jos joudut perumaan ilmoittautumisen tämän ajan jälkeen, ole yhteydessä leirin johtajiin välittömästi. 

 • Leiristä pidetään infotilaisuus 11.4 klo 18.00 Levonmäen seurakuntasalissa mukaan ilmoittautuneille ja huoltajille.
 • Leirille ilmoittautuneille lähtee 15.4 jälkeen lisätietoa muun muassa aikatauluista, varusteista ja ohjelmasta.

Ensimmäinen leirikirje jossa on enemmän tietoa löytyy tästä–> KIELA -22 ensimmäinen leirikirje

Tervetuloa mukaan!

Terveisin, leirinjohtajat Vilma ja Kaale.

Leirin johtajiin (Vilma Kuutti ja Kaale Kelloniemi) voi olla yhteydessä milloin tahansa

etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi

 

Edellinen julkaisu Kiela 2022

Kaukapartio täyttää tänä vuonna 50- vuotta, juhlan kunniaksi lippukunta järjestää perinteisen (joka 10-vuoden välein) Juhlaleirivaelluksen Lapissa. Leirille voivat lähteä kaikki sudenpennuista aikuisiin, mutta pyydämme huomioimaan että sudenpennut tarvitsevat mukaan aikuisen (kts.alta)  seikkailijat voivat lähteä mukaan ilman omaa aikuista kun kotona ollaan punnittu että lapsi jaksaa reissun.

 • Missä? Leiri järjestetään Nukkumajoella, Inarissa 
 • Milloin? Ajankohtana 6-13.6.2022
 • Hinta? Tämän hetken arvio hinta on 200€ Hinta riippuu osallistujamäärästä ja todennäköisesti laskee varainkeruun ansiosta. Lopullinen hinta ilmoitetaan ennen ilmoittautumisen alkamista
 • Kenelle? Sudenpennuille täytyy lähteä oma aikuinen mukaan. Yhtä aikuista kohtaan voi lähteä useampi lapsi. Esim. Lapsi voi lähteä kaverin ja hänen vanhemman kanssa, mutta jokaisella sudenpennulla tulee olla nimetty aikuinen. Lippukunnasta lähtee myös aikuisia (johtajia) mukaan järjestämään ohjelmaa, aikuiset eivät ole yksin lapsien kanssa. 
 • Seikkailijat, tarpojat ja sitä vanhemmat eivät tarvitse omaa aikuista mukaan.
 • Tärkeää muistaa, että leiri järjestetään lapissa, joten välimatka on pitkä. Koti-ikävä tapauksissa kotiin lähteminen on vaikea järjestää.  

Kaikki aikuiset ovat tervetulleita lähtemään mukaan

 • Ohjelma: Tarpojaikäiset ja vanhemmat, 3-4 päivän vaellus (n. 25-35 km) loppuaika ohjelmaa leirissä
 • Sudenpennut ja seikkailijat, Ohjelmaa leirissä ja päiväretkiä lähimaastossa
 • Ilmoittautuminen alkaa helmikuun aikana, Ennen ilmoittautumisen alkua tulee tarkempia tietoja 

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne:

Leirin johtajiin (Vilma Kuutti ja Kaale Kelloniemi) voi olla yhteydessä milloin tahansa

etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi