Suuri kurpitsa 2021!

Sudenpentujen retki Seitsyen leirikeskuksessa Pälkäneellä!

La- Su 30.-31.10 järjestetään sudenpenturetki Seitsyen leirikeskuksessa Pälkäneellä. Kuljetus paikalle tapahtuu bussilla, joka lähtee Kaukajärven kololta 30.10. klo 10:00 ja jatkaa tästä Levonmäen kolon kautta (noin. 10:15) Seitsyeen.

Teemme sudenpentujen kanssa taiteilijajäljen, teemana on ajankohtaan sopiva Halloween. Ensimmäisen ja toisen vuoden sudenpennut yöpyvät leirikeskuksessa sisätiloissa, mutta kolmannen vuoden sudenpennut yöpyvät puolijoukkueteltassa kamiinan lämmössä. Kotiin palataan sunnuntaina lounaan jälkeen klo 13 bussilla, jonka arvioitu saapuminen takaisin Kaukajärvelle (Levonmäessä pysähdytään ensin) on noin klo 14.

Maksu on 30€/sudenpentu, laskutetaan kuksan kautta

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 25.10.

Tarkempi retkikirje varustelistoineen lähetetään tämän jälkeen ilmoittautuneille.

Mikäli sudenpennun huoltaja haluaa lähteä retkelle mukaan auttelemaan, niin ilmoitathan asiasta sudenpennun lauman akelalle (=lauman johtajalle). Merkitse myös ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään oma nimesi ja mahdolliset allergiat tai ruokavaliot, jos olet lähdössä itsekin mukaan. Lisätietokenttään tulee myös mainita lapsen mahdolliset lääkitykset yms.

Lisätietoja antaa retken johtaja Risto Isosomppi puh.0505675091

sähköposti risto.isosomppi@kaukapartio.fi

Huomioithan muut osallistujat ja perut tapahtumaan osallistumisen mikäli olet kipeä.

Ja ilmoittautumaan pääset tästä linkistä:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=45574