Kakkutukun tuotteiden myyntikampanja!

Toffeeta, lakua tai keksejä?

Olemme aloittaneet Kakkutukku oy:n tuotteiden myyntikampanjan myyntiaika on 14.9.-5.10.. Myyntikampanjalla kerätään varoja Kaukapartion 50-vuotis juhlavuotta varten joka on 2022.

Kakkutukun tuotteita voit myydä tuttaville, sukulaisille ja työkavereille kätevästi etänä, koska tuotteet ovat esillä nettisivuilla ja rekisteröidyttyäsi myyjäksi voit jakaa verkkokauppasivua. Emme suosittele ovelta ovelle –myyntiä näin korona-aikana. 

Kakkutukun tuotteet ovat karkki-pikkuleipä -ja näkkileipärasioita, joiden myyntihinta on aina 7€. Karkkitukun tuotemyynti on hyvin samanlaista kuin partiolaisten adventtikalenterien myynti.

Mistä aloitan?

Antti Kuokka on rekisteröitynyt Kaukapartion Kakkutukun sivuille myyjäorganisaatioksi. Jokainen, joka haluaa osallistua myyntiin, menee Kakkutukun sivulle ja rekisteröi siellä itsensä Kaukapartion myyjäksi.

Rekisteröidyt myyjäksi niin, että klikkaat alla olevaa ryhmätunnuslinkkiä  https://www.kakkutukku.fi/omatsivut/RUVOPO, joka ohjaa sinut Kakkutukun rekisteröitymissivulle. Sen jälkeen saat sähköpostitse ja tekstiviestillä henkilökohtaisen kirjautumislinkin, jolla kirjaudut jatkossa Omille sivuille.

Tästä vielä pdf lisätietoa enemmän myyjille kuinka myyminen toimii –> Ohjeita myyntiin

Jos et halua rekisteröityä myyjäksi, mutta tahdot kuitenkin ostaa tuotteita, tee tilaus sähköpostiosoitteeseen antti.kuokka@kaukapartio.fi kerro haluamasi tuotteet ja niiden lukumäärä.
Tuotteet tilataan ja ne saadaan tilaajille jaetuksi lokakuussa. Karkkitukun tuotteet nähtävillä tästä http://www.kakkutukku.fi/Tuotteet

Vesi kielellä myymään ja odottamaan tuotteiden saapumista!

Jos on kysyttävää olethan rohkeasti yhteydessä antti.kuokka@kaukapartio.fi