VIIKKOTOIMINTA JATKUU ELOKUUSSA

Kaukapartion viikkotoiminta käynnistyy taas elokuussa. Tällöin otetaan myös uusia jäseniä. Perinteinen ilmoittautumistilaisuus on maanantaina 16.8.2021 kello 18.00 Levonmäen kololla (Hikivuorenkatu 63) eli ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Ennakkoilmoittautumisia ryhmiin ei oteta vastaan, mutta tänäkin vuonna tavoitteena on, että kaikille ilmoittautumistilaisuuteen saapuville löytyy paikka partiossa.

Ilmoittautumistilaisuudessa on perinteisesti kerätty uusien jäsen tiedot jäsenrekisteriä varten. Tänä vuonna tiedot voi naputella jo itse etukäteen, jolloin vältetään käsialantulkintaongelmista johtuvat väärät tiedot. Lisäohjettä löytyy tästä: http://www.kaukapartio.fi/ilmoittautuminen/.

Jos kaveri on jo partiossa, kannattaa ilmoittautumistilaisuudessa kysyä, sopiiko samaan ryhmään. Nämä ratkaistaan aina tapauskohtaisesti. Uudet seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset ovat myös tervetulleita mukaan. Heidänkin kohdallaan järkevin toimintaryhmä ratkaistaan tapauskohtaisesti.

Ryhmien kokoontumisaikataulu päivittyy aikanaan nettiin. Kaukajärven aloittava lauma kaipaisi aikuisia mukaan ja Levonmäen lauman kokoontumisaikaa ei ole vielä päätetty, mutta todennäköisin kokoontumispäivä on keskiviikko. Vanhat ryhmät aloittavat kokoukset viikolla 33 tai 34 oman ryhmän johtaja informoi aloitusajankohdasta.

Naapurilippukunnallamme Tervaksentekijöillä Hervannassa on sisupartioryhmä. Sisupartio on tuettua partiotoimintaa sellaisille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat melko vahvaa tukea ja joiden partion harrastaminen tavallisessa ryhmässä ei onnistu.

 

AIKUISENA PARTIOON

Aikuisena partioon

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Tarjoamme koulutusta, joten aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Osasta partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä.

Kaukapartiossa aikuiset voivat olla mukana viikkotoiminnassa tai tulla mukaan retkille oman aikataulun ja ehtimisen mukaan. Partiossa verkostoidut ja ystävystyt myös helposti ja voit saada elinikäisiä ystäviä!

Lisää partiosta aikuisena voit lukea täältä.