Kakkutukun tuotteiden myyntikampanja!

Toffeeta, lakua tai keksejä?

Olemme aloittaneet Kakkutukku oy:n tuotteiden myyntikampanjan. Myyntikampanjalla kerätään varoja Kaukapartion 50-vuotis juhlavuotta varten joka 2022.

Kakkutukun tuotteita voit myydä tuttaville, sukulaisille ja työkavereille kätevästi etänä, koska tuotteet ovat esillä nettisivuilla ja rekisteröidyttyäsi myyjäksi voit jakaa verkkokauppasivua. Emme suosittele ovelta ovelle –myyntiä näin korona-aikana. 

Kakkutukun tuotteet ovat karkki-pikkuleipä -ja näkkileipärasioita, joiden myyntihinta on aina 7€. Karkkitukun tuotemyynti on hyvin samanlaista kuin partiolaisten adventtikalenterien myynti.

Myyjäksi voi rekisteröityä täysi-ikäinen kaukapartiolainen tai alaikäisen kaukapartiolaisen huoltaja tällä linkillä: https://kakkutukku.fi/omatsivut/JEROME Myyjät merkkaavat saamansa tilaukset rekisteröityessään saamallaan henkilökohtaisella tunnuksella Kakkutukun sivulle tällä linkillä: http://www.kakkutukku.fi/Shop/Antti-Kuokka/9331581 Myyntiin osallistuneille tulee tietoa tuotteiden myynnin tilittämisestä Kaukapartiolle toukokuussa.

Tästä vielä pdf lisätietoa enemmän myyjille kuinka myyminen toimii Kakkutukku myyjille info

Jos et halua rekisteröityä myyjäksi, mutta tahdot kuitenkin ostaa tuotteita, tee tilaus sähköpostiosoitteeseen antti.kuokka@kaukapartio.fi kerro haluamasi tuotteet ja niiden lukumäärä.
Tuotteet tilataan ja ne saadaan tilaajille jaetuksi toukokuun lopulla. Karkkitukun tuotteet nähtävillä tästä http://www.kakkutukku.fi/Tuotteet

Vesi kielellä myymään ja odottamaan tuotteiden saapumista!

Jos on kysyttävää olethan rohkeasti yhteydessä antti.kuokka@kaukapartio.fi