Tapahtumien siirtyminen/ peruuntuminen keväällä -21

Tapahtumia keväällä ja yleistä infoa siirtymisistä/peruuntumisista 2021

Kaukapartiossa järjestetään tavallisesti lippukunnan omaa toimintaa (retkiä, kisoja ym), lisäksi osallistutaan Tampereen partiolaisten, Hämeen piirin ja Suomen partiolaisten tapahtumiin.

Keväällä/Syksyllä 2021 kannattaa tapahtumiin ilmoittautuessaan pitää mielessä että tapahtuma saatetaan joutua perumaan tai siirtämään. Nämä toimenpiteet saattavat tapahtua lähelläkin tapahtumaa. Tapahtuman järjestäjä ilmoittaa jo ilmoittautuneille osallistujille peruuntumisista/siirroista. Lippukunnan tapahtumien peruuntumisesta tiedotetaan lippukunnan omilla kanavilla. Ryhmien omista retkistä tiedottaa ryhmän johtaja.

Valitettavasti lippukunnassa ei tällä hetkellä voida suunnitella yön yli retkiä millekkään ikäluokalle. Lisätietoa; Ryhmänjohtajilta, lippukunnan muilta johtajilta sähköpostilla –> kaukapartion johtajisto tai lippukunnanjohtajalta, Inka Lindström 0404102579 inka.lindstrom@kaukapartio.fi

Ei lieväoireisenakaan partioon:
Vain täysin terveenä voi osallistua toimintaan. Jos osallistujan perheessä on joku perheenjäsenistä karanteenissa, emme suosittele osallistumista partiotoimintaan.

 

Ohessa piirin kevään tapahtumia ja siirrettyjä päivämääriä.

Piirihallitus käsitteli 11.3. pidetyssä kokouksessaan piirin kevään kisojen ja Kohun kohtaloa. Piirihallitus päätyi yhdessä tapahtumien järjestäjien kanssa sekä siirtämään että perumaan osan tapahtumista.

  • Or&Vi -kisa Ilkan Matkassa, Nokia alue, 24.4. >> siirtyy 11.9.
  • Sudenpentukisat, Sankarimatka, Mäntän alue ja Päijät-Häme 8.5. >> toteutetaan etäkisana lippukunnissa. Kisajärjestäjien toimesta järjestetään yhteiset avajaiset sekä päättäjäiset ja tehtäväsuoritusten jakoa netissä. Tehtäväpaketit ja kisamerkit tulevat lippukuntien tilattavaksi huhtikuun alussa.
  • Leon Lenkki ja Hilkan kilpa >> kisa perutaan. Kangasalan kisan kisakimarasta saa nauttia kevään 2022 Leon Lenkissä ja Hilkan kilvassa Riihimäellä.
  • Kohu samojaleiri >> siirretään vielä kertaalleen, 31.7.–3.8., leirin ilmoittautumisen voi perua/muuttaa 17.5. asti. Jos koronapandemia ei salli leirin toteumista, on seuraava Kohu luvassa kesällä 2023.

https://hp.partio.fi/ajankohtaista/hameen-partiopiirin-alueelliset-tarkennukset-valtakunnalliseen-koronaohjeeseen/