Kaukapartion joulukampanja 2020 alkaa pian

Joulukorttien ja adventtikalentereiden myynnin saa aloittaa 15. lokakuuta. Tuotteita voi hakea helpoimmin silloin, kun on oma koloilta. Johtaja merkkaa pyydetyt tuotteet kansioon.

Tänäkin vuonna myynnissä on Mauri Kunnaksen piirtämä kuuden joulukortin setti, hinta 5€.

Adventtikalenteri (10€) on lastenkirjojen kuvittajana tunnetun Christel Rönnsin kynästä.

Sekä kortit että kalenterit ovat avainlippu-tuotteita: ne on painettu Suomessa, ja adventtikalenteri on FSC-sertifioitua kartonkia.

”Haluatteko tukea partiotoimintaa?”

Tällä kysymyksellä aloitat onnistuneen myyntityön. Kun katsot ostajaa silmiin ja sinulla on Kaukapartion huivi kaulassa, olet uskottava ja vakuuttava lippukuntasi edustaja.

Myynti ovelta ovelle tapahtuu useimmiten pimeään aikaan. Pukeudu lämpimästi ja muista käyttää heijastinta!

Korona-aikaan on hyvä pitää hieman etäisyyttä asiakkaaseen, samoin lähellä olevaan partiokaveriin. Äläkä vain yski ketään päin!  Jos tilanne pahenee tämänhetkisestä, tiedotan mm. suojakäsineiden ja kasvomaskien käytöstä tarkemmin.

Kun myyt tuotteita, saat maksuna käteistä rahaa (mobiilimaksu-vaihtoehtoa tullaan käyttämään vain joissakin ryhmien myynneissä). Kampanjan loputtua rahaa on kertynyt paljon, mutta Kaukapartion suuntaan tilitys myynneistä ei tapahdu käteisen maksulla, vaan pankkisiirrolla tilille:

Kapan joulu 2020, FI58 1462 3500 0039 37.

Myynti päättyy 1.12.2020. Tilitäthän myynnit 4.12.2020 mennessä! Tuolloin myös myymättä jääneet tuotteet pitää palauttaa.

Myyjän palkitseminen

Vanhaan tapaan myynneistä saa merkit: 12 myydystä vihreä tonttumerkki ; 50 myydystä hopeinen ja 100 myydystä kultainen.

18 myytyä tuotetta oikeuttaa uusiomuovista tehtyyn Koziol-mukiin.

Tänäkin vuonna piiri palkitsee huippumyyjät: parhaalle 300 €:n lahjakortti; toiseksi ja kolmanneksi parhaalle 100 €:n lahjakortit. Siitä vaan mukaan kärkikamppailuun!

Kapa palkitsee lippukunnan viisi parasta myyjää pikku palkinnoin, ja myyntiin osallistuneet ryhmät huomioidaan myös, mitä ilmeisimmin makealla lahjalla!

Toivotan kaikille teille myyntiin osallistuville menestystä myyntiin, kivojen kokemusten lisäksi! Saadut tulot (1,5€ korttisetistä ja 4,5€ kalenterista) lippukuntamme käyttää ryhmien omien retkien tukemiseen, Limperin kämpän ehostukseen ja kalustohankintoihin.

 

Antti Kuokka, Kapan joulukampanjapäällikkö

antti.kuokka@kaukapartio.fi

puhelin 0503604337