Talviuni hiihtolomalla 22.-25.2.

Kun syksy alkaa vaihtua talveksi, on aika käydä talviunille. Vai onko sittenkään? Lähde Tampereen Partiolaisten talvileirille selvittämään mitä metsässä tapahtuu talviunen aikaan. Saatat jopa yllättyä.

Tervetuloa Tampereen Partiolaisten Talviuni-talvileirille Aitolahden vanhaan pappilaan 22.-25.2. Leiriläiseksi ovat tervetulleita seikkailija- ja tarpojaikäiset. Samoajat ja sitä vanhemmat toimivat johtajina, omaa ohjelmaa kuitenkaan unohtamatta. Kaikki tamperelaisten lippukuntien jäsenet ovat tervetulleita leirille, kunhan lippukunnasta osallistuu myös johtajia.

Leirin hinta on leiriläisille 70 € ja johtajille 30 € /koko leiri tai 10 €/vrk. Leirimaksut laskutetaan lippukunnilta viikolla 6 ja lippukunnat laskuttavat jäseniään oman käytäntönsä mukaisesti.

Majoitumme koko leirin ajan kamiinalämmitteisissä teltoissa ja vietämme suurimman osan ajasta ulkona. Lämmin talvimakuupussi takaa parhaan talvileirikokemuksen, joten sen löytyminen on syytä varmistaa ajoissa. Lisätietoja muista leirillä tarvittavista varusteista sekä aikatauluista saat leirikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen (linkki) päättyy 1.2.