Sudenpentutapahtuma Lysti 2019

Sudenpentutapahtuma lauantaina 9.11.2019

Ylöjärvellä

 

 

Lähde mukaan sudenpentujen omaan tapahtumaan! Lysti 2019 on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Pentueiden mukana on koko ajan saattaja, joka voi olla myös ei-vielä-partiolainen, joten vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan tapahtumaan!

Vanhemmat ovat tervetulleita saattajiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan! Ilmoittautuminenkin tapahtuu Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Jos haluat lähteä saattajaksi, mutta et ole vielä partiolainen, kerro lähtöhalukkuudestasi lapsesi ilmoittautumisen lisätietokentässä.

 

Tapahtumassa pentueen suositeltu koko on 4 – 7 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna. Laumojen omat johtajat tekevät pentuejaon.

 

Aikatauluista, varusteista ja ruokailusta tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille lähempänä tapahtumaa. Tarkista siis ilmoittautumisen yhteydessä Kuksasta yhteystiedot ajantasalle.

 

Hinta: 20 euroa /sudenpentu, saattaja 10 euroa, raha kerätään bussimatkalla. Hinta sisältää sudenpennuille osallistumismaksun ja kaikille ruuan, kahvin ja yhteiskyydin.

 

Lisätietoja tapahtumasta: Anna-Kristiina Nieminen 050 5714424 tai anna-kristiina.nieminen@kaukapartio.fi

 

 

 

Ilmoittaudu Kuksan kautta viimeistään torstaina 18.10.2019.

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=30704

 

 

Lisätietoa Kuksa-järjestelmästä saa sivulta http://toiminta.partio.fi/dokumentit/kuksa-huoltajan-ohje-20 tai Kaukapartion jäsenrekisterivastaava Maarit Karoselta (maarit.karonen@kaukapartio.fi)