Retkitaidot kunniaan sudenpenturetki

Leiritaidot kunniaan!

 

Lähde mukaan opettelemaan ja kertaamaan perusleiritaitoja Leiritaidot kunniaan-sudenpenturetkelle Kariniemen leirikeskukseen Valkeakoskelle pe-su 12.-14.4.2019. Ohjelmassa on majoitteisiin tutustumista, nuotion sytytystä, lipunnostoa, trangian käyttöä, suunnistuksen alkeita ja muita joka retkellä ja leirillä tarvittavia taitoja. Varustaudumme hieman myös ensi kesän piirileiriä Ilves 19 varten. Kolmannen vuoden sudenpennut saavat nukkua ainakin yhden yön ulkona kamiinateltassa.

 

Retken hinta on 30 euroa ja ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta 29.3.2019 mennessä. Tiedusteluihin vastaa retken johtaja Sanna Askeli, p. 040 – 8282 621. Leirimaksu kerätään bussissa. Puukot kerätään majoittumisen alussa Kariniemessä.

 

Lähtö pe 12.4. klo 17.45 Kaukajärveltä ja 18.00 Levonmäestä. Paluu su 14.4. klo 14.00 Levonmäkeen ja 14.15 Kaukajärvelle.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse mahdolliset ruoka-aineallergiat ja muut retkellä viihtymiseen vaikuttavat seikat.Muistathan nimikoida kaikki tavarasi, koska teltassa ja huoneissa omat varusteet sekoittuvat helposti  kaverin varusteisiin!

 

Ilmoittaudu kuksassa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=26481

 

Mukaan tarvitset:

partiopaita ja -huivi

makuualusta ja makuupussi; kaminatelttaa varten riittävän lämmin makuupussi ja kaksi alustaa, sisällä yöpyville tyynyliina

peseytymisvälineet (hammasharja, hammastahna, pieni pyyhe)

henkilökohtaiset lääkkeet ja niiden annosteluohjeet

yöasu, villasukat ja unilelu, (lämmin kerrasto, villasukat ja pipo telttaan)

istuinalusta

otsalamppu tai pieni taskulamppu

puukko

juomapullo

päiväreppu

säänmukaiset ulkovaatteet ja -jalkineet, olemme pääosin ulkona. Jatkuvassa sateessa Goretex ei riitä; sadetakki ja -housut sekä kumisaappaat mukaan.

vaihtovaatetta, myös lämmintä

vähän karkkia, ei sipsejä

ruokailuvälineet kangaspussissa

tyynyliina