Toiminnallinen Ilves-ilta 30.1. kello 18.30 Kaukajärvellä

Kaukapartio lähtee isolla porukalla ensi kesänä Hämeenlinnan Evolla järjestettävälle Ilves19-piirileirille, jonne kokoontuu partiolaisia koko Hämeen partiopiirin alueelta! Kaukapartio ei järjestä muuta kesäleiriä. Leirille voi osallistua, vaikkei (vielä) partiolainen olisikaan!

Ilmoittautuminen leirille aukesi tammikuun alussa ja loppuu 14.2. Leiri tavanomaista lippukuntaleiriä hintavampi ja siksi ilmoittautumisen yhteydessä voi hakea stipendiä, joka kattaa leirimaksun osittain tai kokonaan.

Kaukapartion oma toiminnallinen info-ilta Ilveksestä järjestetään keskiviikkona 30.1. kello 18:30 alkaen Kaukajärven kololla ja kolon pihassa. Mukaan ovat tervetulleet sekä kotiväki että partiolainen itse. Varautukaa siihen, että kotiinlähtiessä saatatte haista savulta.

Tässä vielä linkki pitkänpuoleiseen ilmoittautumisohjeeseen, josta löytyy tärkeää tietoa useimpia partiolaisten vanhempia askarruttavista asioista:

http://www.ilves19.fi/wp-content/uploads/ilves19_kuksa_ilmoittautumisohje.pdf

Tärkein ohje on: Älä jätä ilmoittautumista viime tippaan! Silloin jää liian vähän aikaa setviä mahdollisia Kuksa-ongelmia ja Kuksa tuppaa hidastua, kun ihan liian monet kumminkin jättävät ilmoittautumisen viimeisiin päiviin.

Leirin nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.ilves19.fi.