Riitta hakee jatkokaudelle 18.11. seurakuntavaaleissa

Pitkän linjan kaukapartiolainen, Riitta Niemistö, hakee jatkokaudelle seurakuntavaaleissa. Riitta valittiin suoraan seurakuntaneuvostoon neljä vuotta sitten. Yhteisen kirkkovaltuuston vaalissa hän jäi ensimmäiselle varasijalle ja nousi syksyllä valtuustoon, kun ensimmäinen valtuustoon valittu luopui paikastaan saatuaan töitä seurakunnasta.

Kuluneella kaudella isoimmat partiolaisia koskettavat linjaukset ovat liittyneet kiinteistöstrategiaan. Partiolippukuntien kanssa on tehty kuluneen kauden aikana taustayhteisösopimukset, joissa on linjattu, että tilojen käyttö jatkuu vanhaan malliin.

Tulevalla kaudella tehtyjä linjauksia toteutetaan. Riitta kokeekin tärkeäksi, että päätöksenteossa on jatkossakin mukana lippukuntien toiminnan hyvin tuntevia partiolaisia. Nyt on tarpeen huolehtia, että seurakunnalla on jatkossakin riittävästi partiokäyttöön soveltuvia tiloja.

Kiinteistöasiat ovat vain yksi monista seurakunnan luottamushenkilöiden päättämistä asioista. Riitan ajatuksia voi lukea lisää tältä sivulta sivulta löytyvien linkkien takaa.

Varsinaisena vaalipäivänä 18.11. messukyläläiset äänestävät Messukylän kirkossa. Ennakkoäänestys on 6.-10.11., jolloin voi äänestää Prismoissa, Citymarketeissa, monissa pienemmissä liikkeissä sekä tietenkin seurakuntataloilla (Levonmäki ja Linnainmaa 6.11., Kaukajärvei 7.11. kello 10-13 ja 16-19). Lista äänestyspaikoista löytyy tämän linkin takaa.