Kaislikko – seikkailijakilpailut 6.10.

Seikkailijaikäisten omissa partiotaitokisoissa testataan leikkimielisesti koloilloissa opittuja tietoja ja taitoja. Myös hoksottimia ja kisavartion tiimitaitoja tarvitaan!

Sarjat ja joukkueet

Kilpailussa kilpaillaan turkoosissa ja violetissa sarjassa. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen partiolaisten vuoden 2018 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samoissa sarjoissa.

Turkoosi ja violetti sarja

Turkoosissa sarjassa kilpailevat ensimmäisen vuoden seikkailijat eli vuonna 2008syntyneet seikkailijat. Violetissa sarjassa kilpailevat toisen ja kolmannen vuoden seikkailijat eli 2006-2007 syntyneet partiolaiset (myös joulukuussa 2005 syntyneet voivat osallistua). Jos joukkueessa on eri-ikäisiä kilpailijoita, katsotaan heidän kuuluvan violettiin sarjaan, jos vähintään puolet joukkueen jäsenistä on syntynyt vuosina 2006-2007.

Kilpailuvartion koko on 4-6 seikkailijaa. Vartiojako on Sesopojat, Leppikset, Sisilisko&sesotytöt ja Sisiliskopojat. Kaikki vartiot kilpailevat violetissa sarjassa.

Saattaja

Turkoosissa sarjassa vartiolla tulee olla vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei saa auttaa vartiota kilpailutehtävien suorittamisessa.
Violetissa sarjassa vartiolla ei tarvitse olla saattajaa. Saattajalla ei tarvitse olla partiokokemusta.

Sudenpentukisojen tapaan saattaja voi olla myös joku partiolaisten vanhemmista. Tämä onkin ensimmäisen vuoden seikkailijoiden vanhemmille viimeinen tilaisuus lähteä mukaan. Ilmoittautuminen mieluiten tällä samalla lomakkeella kirjautumatta Kuksaan.

Ilmoittautumisaikataulu ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen kisaan oli sunnuntaihin 9.9. mennessä.

Osallistumismaksu on 23 € kilpailija (sis. matkakulut yhteiskuljetuksella, kerätään bussissa).

Kilpailuohje varusteluetteloineen löytyy tästä. Jokainen vartio huolehtii itse, että heillä on mukanaan kisassa tarvittavat varusteet (sekä henkilökohtaiset että vartion yhteiset) ja valmiiksi täytetty ilmoittautumislomake.

Kilpailupäivän aikataulu

8.45 Lähtö Linnainmaan seurakuntatalolta (Tammerot)
9.00 Lähtö Kaukajärven seurakuntatalolta (osa Sisiliskoista)
9.10 Lähtö Levonmäen seurakuntatalolta (Seso, Leppis ja loput Sisiliskoista)
9.45 Ilmoittauttuminen kilpailukeskuksessa
10.00 Lähtö kisaan
n. 15-17 Ruokailu kisakeskuksessa (varaa maastoon riittävästi evästä)
n. 16 Lähtö paluumatkalle, kun kaikki Kaukapartion ja Tammeron vartiot ovat käyneet syömässä

Jos tulet kyytiin ”väärältä” seurakuntatalolta, ilmoittele etukäteen Riitalle.